Trakya Üniversitesi En Az Lise Mezunu 216 Sağlık Memuru ve Kamu Personeli Alımı

Trakya Üniversitesi En Az Lise Mezunu 216 Sağlık Memuru ve Kamu Personeli Alımı

Trakya Üniversitesi 216 sağlık memuru ve kamu personeli alımı yapıyor. En az lise mezunu olan adaylardan başvurular alınacaktır. 7 kadro da yapılacak olan personel alımları için başvuru şartları nelerdir?

Trakya Üniversitesi Kamu Personeli Alımı

Trakya Üniversitesi kamu personeli alım ilanını az önce yayınladı. Resmi Gazete üzerinden yayınlanmış olan bu ilana göre üniversite kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 216, 7 farklı kadroda sağlık memuru ve kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapacak olan adayların en az lise mezunu olması şartı aranmaktadır. Aynı zamanda önlisans ve lisans mezunu adaylar içinde kadrolar ayrılmış ve başvurular alınmaya başlanmıştır.

Başvuru yapacak olan adayların 2022 KPSS sınavından lise için P94, önlisans için P93 ve lisans için P3 puan türlerinde en az 50 puan almış olması gerekmektedir.

Memur alımı kontenjan dağılımı nedir?

  • 40 koruma ve güvenlik görevlisi,
  • 1 röntgen teknisyeni,
  • 73 hemşire,
  • 2 büro personeli,
  • 10 sağlık teknikeri,
  • 25 hasta bakımı ve temizliği personeli,
  • 65 temizlik personeli alımı yapılacaktır.

İlan için gerekli olan başvuru şartları nelerdir?

73 hemşire kadrosu şu şekilde ayrılmaktadır; 58 hemşirelik lisans mezunu ve 10 hemşirelik lise Mezunlarından alım yapılacaktır.

Teknisyen kadroları için ise alanında meslek Yüksekokulu mezunu olmaları gerekmektedir.
Tekniker kadroları için ise; Ağız ve diş sağlığı teknikeri, diş protez teknikeri, anestezi teknikeri, tıbbi laboratuvar teknikeri ve patoloji laboratuvar teknikeri unvanların da alım yapılacaktır. Söz konusu bölümlerde 2 yıl eğitim almış olmaları gerekmektedir.

kamu-personeli-alimi.jpg

Büro personeli alımı için ise ön lisans ve yüksek lisans mezunu adaylar başvuru yapacaklardır. Yüksek lisans kadrosunda başvuru yapacak olan adayların YDS sınavından en az 55 puan almış olması gerekmektedir. Ve ayrıca yalnızca bu kadro için bir yıl tecrübe şartı isteniyor.

Destek personeli kadrosunda alım yapılacak unvanlar şu şekildedir; Temizlik personeli hasta ve bakımı temizliği ve koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında alım yapılacaktır. Güvenlik alımı kadrosu için önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapacakken, diğer kadrolar için ise lise mezunu adaylar başvuru yapacaklardır.

Üniversite ilanına başvuru nasıl yapılacak?

Başvuru şartlarını sağlayan ve başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular 27 Mart ve 11 Nisan 2023 tarihleri arasında alınacaktır. Adaylar başvurularına Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına yüz yüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Üniversite personel alımı

Edirne iş ilanları

Güncel ilan

Resmi Gazete ilanı

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.