TOKİ Konutları Satışa Sunuldu! İzmir’de 285 Daire Satılıyor

TOKİ Konutları Satışa Sunuldu! İzmir’de 285 Daire Satılıyor

TOKİ konutları satışa sunuluyor. İzmir’de 285 dairenin satılacağı haberi birçok ev satın alacak vatandaşı umutlandırdı. Uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle ev başvurusu yapabilirsiniz.

TOKİ konutları ev satın alacak birçok kişinin merakla beklediği düzenlemeler içeriyor. 285 dairenin satışa sunulduğu İzmir’de başvuru yapan adaylar, açık artırma yöntemi ardından çekilişle ev sahibi olabilecek. TOKİ, güncel açıklamalarla yeni ev sahibi olmak isteyenler için yüz güldüren duyurularına devam ediyor.

TOKİ Evleri Ödemesi Nasıl Olacak?

İzmir Karabağlar Uzundere Mahallesi’nde oluşturulan inşaatlarda 285 konut için birçok hak sahibi kura sonuçlarına odaklandı. Açık artırmayla satılan evler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kolay ödeme seçeneği sunuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı TOKİ’den ev alacak olanlar yüzde 40 peşinat ve 120 ay ödeme imkanından faydalanabiliyor.

Toplam ev değerinin belirlenmesinde evlerin oda sayısı ve kat durumuna göre netlik kazandırılıyor. Dairenin satış fiyatlarının belirlenmesi ardından çekilişe göre hak sahipleri, belirtilen yolları takip ederek ev alabiliyor.

TOKİ Konutları Ne Zaman Teslim Edilecek?

TOKİ’nin yaptığı açıklamada konutların teslim süresi 6 aylık süreci kapsıyor. Konuyla ilgili bankacılık hizmetlerinde işlem yapılması gereken banka da Türkiye Halk Bankası AŞ olarak belirlendi.

Konut Satışları Ne Zaman?

25 Ağustos’ta başlayacak olan TOKİ ev satışları müzayedeyle verilecek. Konut müzayedesinde 9 Eylül 2021 saat 11.00’in dikkate alınması gerekiyor. Yapılacak açık artırım, İzmir Balçova Termal Otel Kardelen Salonuyla TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Türkiye Halk Bankası şubelerine yapılacak başvurular dışında canlı yayın teklifleri de alınabilecek. Kurumsal emlak sayfalarından bazılarında ve TOKİ’nin kendi sitesinde konuyla alakalı bilgilendirme bulunabilir. Kura çekimi sonuçlarına toki.gov.tr/satis/tr/kura/ sitesi üzerinde kimlik numarası yazılarak ulaşılabilir.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.