Sürat Kargo Personel Alımı! Açık Pozisyonlar

Sürat Kargo Personel Alımı! Açık Pozisyonlar

Ülkemiz içerisinde aktif kargo firmalarından olan Sürat kargonun kurye, kargo operatörü, depo şefi, sistem uzmanı gibi alanlarda personel alımı yapacağı belirtilmektedir.

Herkesin bildiği gibi Sürat kargonun bir sloganı vardır. Söz konusu bu slogan ise “En değerli varlığımız çalışanlarımızdır.” şeklindedir. Buradan da anlaşıldığı gibi Sürat kargo firması aslında çalışanlarına oldukça değer veren bir firma olarak karşımıza çıkmaktadır.

Geçmişten günümüze kadar toplamda 700’den fazla şube açmış olan Sürat kargonun aynı zamanda 24 adet aktarma merkezinin olduğu da belirtilmektedir. Bu şubeler ve aktarma merkezleri içerisinde tam olarak 6000’den fazla personelin çalıştığı araştırmalar sonucu elde edilen bilgiler arasında karşımıza çıkmaktadır.

Sürat Kargo İş İlanları

Sürat kargo iş ilanları hangi pozisyonlar için açılacak konusuna göre bakıldığında ise bu pozisyonların oldukça çeşitlilik barındırdığı belirtilmektedir. Buna göre söz konusu iş ilanlarının pozisyonları kargo operatörü, kurye, sistem uzmanı, şoför, ulaştırma müdürü ve insan kaynakları şefi şeklinde olduğu görülmektedir.

Bunun yanı sıra muhasebe sorumlusu ve filo uzmanı pozisyonları için de aktif iş ilanı bulunan Sürat kargonun, belirtilen son iki iş ilanı için İstanbul ilinde ikamet etmesi şartının olduğu belirtilmektedir. Şube müdürü ve kurye iş ilanlarının ise Türkiye geneli için açılmış olan Sürat kargo iş ilanları arasında olduğu karşımıza çıkmaktadır.

Peki Sürat kargo iş ilanlarına başvurular nasıl yapılmaktadır ve güncel iş ilanı bilgileri nereden takip edilmektedir? Sizler de bu ve benzeri sorulara cevap bulmak istiyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Sürat Kargo İş İlanlarına Başvurmak

Sürat kargo hakkında yapılan birtakım araştırmalar sonucu elde edilen bilgilere göre bakıldığında, Sürat kargo iş ilanlarının kendi web sitesi içerisinde paylaşılmadığı görülmektedir. Bu neden ile firmanın internet sitesi iş ilanına başvurmak için uygun bir platform değildir.

Sürat kargo iş ilanlarına başvurmak için sitesine giriş yapmak gerektiği görülmektedir. Sizler de ilgili platformda oturum açarak Sürat kargonun açmış olduğu iş ilanlarına şartlarınızın ve kriterlerinizin de uyması halinde kolay bir şekilde başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.