Sosyal Konut Kura Çekimleri Bitiyor! Konutların Teslim Tarihi Açıklandı

Sosyal Konut Kura Çekimleri Bitiyor! Konutların Teslim Tarihi Açıklandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, tarafından sosyal konut projesi kura çekimleri hakkında ve sosyal konut projelerinin teslim tarihleri hakkında yeni açıklama geldi. Bakan Kurum 250 bin kişinin konutlarını teslim edileceği...

Sosyal konut projeleri kapsamın da yapılan kura çekimlerin de sona yaklaşılırken vatandaşlar konut teslim tarihlerini araştırmaya başladı. 2 yıl içerisin de konut teslimlerini yapacaklarını vurgulana Bakan Kurum, vatandaşların merakını gidermesi için konuya ilişkin Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıklama yaptı. Bakan Kurum: "Noter huzurunda ve şeffaf bir şekilde yaptığımız kura çekimlerimizi 2023 Mart ayına kadar tamamlayacak ve 2 yıl içerisinde ilk 250 bin konutumuzu vatandaşlarımıza teslim edeceğiz." dedi.

Bakan Kurum konuya ilişkin: "Noter huzurunda ve şeffaf bir şekilde yaptığımız kura çekimlerimizi 2023 Mart ayına kadar tamamlayacak ve 2 yıl içerisinde ilk 250 bin konutumuzu vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. 20 yıldır olduğu gibi bundan sonra da sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimizin, sizlerin her an yanınızda olmaya devam edeceğiz. Her şart ve durumda, devletimizin tüm imkanlarını seferber ederek sizlere yeni yuvalar kazandıracak, yavrularımıza huzurlu bir gelecek sunacağız.

Sizlerin bu yoğun desteği ve talebini karşılamak için yeni projeler hazırlayacak, 85 milyon vatandaşımızın sağlıklı ve güvenli evlerde oturmalarını sağlayana kadar çalışmalarımızı gece gündüz kararlılıkla sürdüreceğiz. Devletimize duyduğunuz güven, sosyal konut projemize gösterdiğiniz teveccüh için sizlere tekrar şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum." Sözlerini ifade etti.

Sosyal Konut Projesine Kaç Kişi Başvuru Yaptı?

İlk evim, ilk iş yerim TOKİ projesi yapmasın da toplam8 milyon vatandaş başvuru yaptı. 8 milyon başvuru yapan vatandaşlardan 5 milyon 135 bin 324 vatandaşın başvuruları onaylandı.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.