Son Dakika Kabine Toplantısı! Emekliler Dikkat; Maaşlar Belli Oluyor!

Son Dakika Kabine Toplantısı! Emekliler Dikkat; Maaşlar Belli Oluyor!

Rusya-Ukrayna savaşının ve Karadeniz'deki mayın tehlikesinin görüşüleceği ve emekli maaş ikramiyelerin konuşulacağı olan kabine toplantısı bugün yapılacak. Görüşme saat 16.00 da gerçekleştirilecek.

Yayımlanan Son dakika Haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 16.00'da Külliye ‘de gerçekleşecek olan Toplantı’nın konuları belirlendi. ana gündem maddesinin, Rusya-Ukrayna savaşı olması ve emekli ikramiyesi olacağı belirlendi.

Politike açısından Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Gündemde ekonomiden dış politikaya birçok kritik başlık bulunuyor. Kabinede, Rusya’nın Ukrayna’ya 24 Şubat’ta başlattığı saldırıyla ilgili son durum ele alınacak.

Ukrayna’dan kopup Karadeniz’e sürüklenen ve şu ana kadar 3’ü SAS timleri tarafından imha edilen mayınların Türkiye için oluşturduğu risk de masada olacak. Mayınların oluşturduğu tehdit, tespiti için yürütülen çalışmalar ve alınan önlemler değerlendirilecek.

Yine Türkiye’nin Ukrayna’daki vatandaşları için yürüttüğü tahliye operasyonlarındaki son durum ile insani yardımlar konusunda atılabilecek adımlar da konuşulacak.

Enerji bakanı Doğu Akdeniz’de önemli gelişmeler olacak önümüzdeki günlerde” şeklinde açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelede, korona virüs salgınındaki son durum gibi başlıkların da masada olacağı toplantıda alınan kararları Millete Sesleniş konuşmasıyla kamuoyuna duyurduktan sonra iftarını yapacak.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.