Otomobil Sektörüne Yeni İndirim Proje Uygulamaları

Otomobil Sektörüne Yeni İndirim Proje Uygulamaları

2022 Yılı itibari ile otomobil sektörüne yeni İndirim proje uygulamaları: AK Parti Cumhurbaşkanı tarafından otomobil sektörüne yeni hamleler yaparak uygun taksit fiyatlandırmalar yapılarak sıfır otomotiv alınabileceğini duyurdu. Ne tür bir indirimler

Otomotiv Sektörüne Yeni Hamlelerle Yeni Projeler

Otomobil Sektörüne Yeni İndirim Proje Uygulamaları: Cumhurbaşkanlığı tarafından planlanan uygun fiyatla taksitlendirme şeklinde otomotiv alınabileceğini belirterek ilanen duyurdu. Yakın bir süreç içerisinde beklenen proje etkin hale getirilerek herkesin sıfır otomotiv alarak uygun taksitlendirme şeklinde herkesin araç sahibi olacağını duyurdu.

Yeni Proje Kapsamı İçerisinde Gerektiren Şartlar Neler Olacak?

2022 yılı için planlanan uygun taksitle otomotiv projesine kimler ne koşullarda başvura bilecekler? Otomotiv sektöründe yeni proje olarak neler planlanmaktadır? Cumhurbaşkanlığı tarafınca belirtilen süreç ne aralıkta gerçekleştirilecek? Ak Parti tarafından yapılacak olan proje kapmasına; özel sektör- memur olmak üzere herkes müracaat edebileceklerdir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması. 18 yaş üste ve 35 yaş sınır aralığını geçmemiş olması gerekmektedir. Herhangi bir suçtan yargılanmamış veya adli sicil bozukluğu bulunmaması gerekmektedir. İşçi statüsünde çalışıyor olup herhangi bir engelli durumu bulunmaması gerekmektedir.

Düzenlenen Otomotiv Proje Kapması Hakkında Açıklamalar

2022 yılı içerisinde şuan itibari ile sosyal konut projesi aktif olarak devam etmekte olup ve sona erdikten sonra ardından otomotiv proje kapsamı çalışmaları yapılacaktır. Sosyal konut proje kapmasındaki genel nitelikler otomotiv proje kapsamında da geçerli olmak üzere müracaatlar yapılacaktır. Yakın bir süreçte proje planlamaları yapılarak otomotiv sektörüne yeni alım seçenekleri uygun şartlarda herkese sunulacaktır.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.