Müjde! Aselsan En Az Lise Mezunu Personel Alımı Süreci Başladı

Müjde! Aselsan En Az Lise Mezunu Personel Alımı Süreci Başladı

Aselsan en az lise mezunu adaylardan personel alımı yapacak. Başvuru yapacak olan adaylar için başvuru şartları ve detayları açıklandı. Online başvuru imkanı ile başvurularınızı kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte detaylar...

Aselsan Personel Alımı Süreci

Aselsan yüksek maaşlı 4 farklı unvan için personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların site adresi üzerinden başladığını belirten Aselsan, başvuru tarihini ve başvuru şartlarını açıkladı. En az lise mezunu olan adayların başvurabileceği personel alımı online olarak gerçekleştirilecek.

Aselsan tarafından vatandaşlara sunulan iş ilanı kariyer hedefleri doğrultusunda çalışmak isteyen adaylara gerçekten kaçınılmaz fırsatlar sunmaktadır. Çalışmak isteyen adayların şirketin çalışma koşullarını öğrenmesi gerekmektedir. Başvurunuzu tamamlamadan önce ilanın sunmuş olduğu şartları okuyarak özelliklere sahip olduğunuzu kontrol etmelisiniz.

Aselsan Personel Alımı Hangi Unvanlarda Yapılmaktadır?

Aselsan tarafından yapılacak olan en az lise mezunu personel alımları, 4 farklı unvan için yapılacaktır. Aselsan resmi internet sitesinde yayınlanan iş ilanına göre mühendislik, back-end yazılım geliştirme uzmanı, gömülü yazılım mühendisi, üretim planlama mühendisi, program kalite mühendisi ve teknisyenlik unvanlarında işe alım yapılacaktır. Başvuru yapacak olan adaylardan herhangi bir tecrübe şartı aranmamaktadır. Tam zamanlı olarak çalışacak olan personel, Ankara bölgesinde istihdam edilecektir.

Aselsan Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

Aselsan tarafından yapılacak olan en az lise mezunu personel alımlarına dahil olmak istiyorsanız başvuru şartlarını yerine getirmeniz gerekmektedir.

Adayların mezun oldukları üniversitelerin teknoloji veya mühendislik fakültesi mezunu olmaları gerekmektedir.

Lisans eğitimlerinin elektrik, elektronik, endüstri, elektronik ve haberleşme, makine ve bilgisayar bölümleri arasından olması gerekmektedir. Başvuracağınız unvana göre yukarıda yer alan lisans bölümlerinden bir tanesini tamamlamanız gerekmektedir.

kamu-isci-alimi-002.jpg

Yukarıda yer alan bölümlerden mezun olmanın yanı sıra iyi derecede İngilizce seviyesi işe alımlarda öncelik kazanmanızı sağlayacaktır.

Başvuru yapacak olan adaylar arasında herhangi bir cinsiyet kısıtlaması yer almamaktadır. Her iki cinsiyetten adaylar iş ilanına başvuru yapabilirler.

Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Online olarak başvuru alan kurum başvurularını resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapacaklardır. Başvuru tarihleri hakkında kurum tarafından net bir bilgi paylaşılmamıştır. Fakat başvuru ekranı şuan için aktiftir.

Başvuru ekranı

Aselsan Personel Alımı

Güncel ilan

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.