Gençlik ve Spor Bakanlığı 2000 sözleşmeli personel alımı ne zaman

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2000 sözleşmeli personel alımı ne zaman

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2000 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bakanlık ilanları yayınlanması için adaylardan yoğun talep geliyor. Bakanlık tarafından alınacak 2000 sözleşmeli personele ilişkin gelişmeler haberimizde…

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2000 sözleşmeli personel alımı kılavuzu yayınlanması için adaylardan yoğun talep gelmektedir.

2020 yılı sonlarında TBMM’de yapılan bütçe görüşmeleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığının da bütçeleri görüşülmüştü. Bu görüşmelerde bakanlıklara alınacak yeni personellere göre de bütçe tertibi ve talebi olmuştu. Bu kapsamda GSB Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu atmış olduğu bir tweet ile 2000 antrenör alımı yapılacağını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından 13 Kasım 2020 tarihinde Twitter isimli sosyal paylaşım sitesinden gönderilen bir mesajda “2021 bütçe görüşmelerimiz devam ederken 2000 antrenör ataması gerçekleştireceğimizin müjdesini vermek istiyorum.” şeklinde adaylara müjdede bulunmuştu.

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından 2021 yılının Şubat ayında ise “sözümüz söz” şeklinde yine adayları heyecanlandıracak bir açıklamada bulunmuştu. İlanın Nisan ayı içerisinde yayımlanması için konuyu gündemde tutmaya devam ediyoruz.

Bakan tarafından yapılan bu açıklama sonrası Nisan ayı itibariyle ilanın yayımlanmasını bekliyor ve bu hususu sürekli gündeme taşıyoruz. Bakan tarafından bütçe görüşmeleri çerçevesinde yapılan açıklama karşısında bugüne kadar bakanlık tarafından herhangi bir duyuru olmadı ancak ilanın yayımlanması için bu tarz haberlerimizde devam edeceğiz ve adayları anbean bilgilendireceğiz.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.