GAP Olay Güneydoğu Anadolu Gazetesi! Adıyaman Haberleri

GAP Olay Güneydoğu Anadolu Gazetesi! Adıyaman Haberleri

GAP olay gazetemiz 1993 yılında Gazeteci-yazar Zeynel Abidin Kıymaz tarafından kurulmuştur. Günlük ve haftalık gazete olarak yayınına aralıksız devam etmiştir. Haber siteleri kurulduğu yıllarda www.gapolay.com.tr olarak yayın yapmaya başlamıştır.

Sonrasında www.gapolaygazetesi.com adresinden yayınlara devam etmiş ve halende yayını devam etmektedir.

Yayın alanımızda ilk kurulduğumuzda Şanlıurfa, Adıyaman, Diyarbakır, Siirt, Mardin, Gaziantep, Kilis, Şırnak ve Batman illere yayın yapmaya başladık. Sonrasında gördüğümüz ilgi nedeniyle Türkiye’de Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Van, Muş, Niğde, Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, Antalya ve Bursa başta olmak üzere Türkiye genelinde izlenen takip edilen bir haber sitesi olduk.

Bununla da kalmadık Türk Cumhuriyetlerine yönelik olarak başta KKT, Azerbaycan, Irak, Suriye, Kosova, Romanya, Macaristan, Almanya, Rusya, Kazakistan, Kırgızistan, Hollanda gibi ülkelerde yayınlarımız izleniyor ve bu çeşitlilik içerisinde her bölgeden 100 civarında akademisyen, hukukçu ve sanatçı makaleleriyle haber sitemize zenginlik katmaktadırlar.

Haber sitemiz yeni Nova ara yüzü ile görsellik ve haber çeşitliliğiyle yaptığı objektif yayınlarla Türkiye’de haber alma hakkının kullanılmasına ve demokrasiye katkı sunmaktadır.

www.gapolaygazetesi.com

Zeynel Abidin Kıymaz

İmtiyaz sahibi

+90 533 569 67 68

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.