Büyükşehir Belediyelerine 72 Şoför, Temizlik Personeli ve İşçi Alımı

Büyükşehir Belediyelerine 72 Şoför, Temizlik Personeli ve İşçi Alımı

Türkiye İş Kurumu, kurum dışı iş ilanları üzerinden ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Güncel olarak yayımlanmış olan ilana göre, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi temizlik personeli ve şoför ve işçi alımı yapacaktır.

Belediye İş İlanları

Bursa Büyükşehir Belediyesi 10, Antalya Büyükşehir Belediyesi ise 72 kamu personel alımı için ilana çıktı. Belediyeler kendi bünyesinde istihdam etmek üzere yapılacak olan bu alımlar için en az ilkokul mezunu adaylardan müracaatlar kabul edilecek olup ilanlara göre farklılık göstermekle birlikte mülakat aşamalı ve mülakat aşaması olmadan personel alımı yapılacaktır. Kamupersonelialim.com sitesi olarak tüm ayrıntıları sunduk.

Bursa Büyükşehir Belediyesi 10 kamu memur alımı ilan detayları

Belediye Başkanlığının merkez binasında istihdam etmek üzere yapılacak olan alımlar için başvurular 4 Eylül 2023 ve 8 Eylül 2023 tarihleri arasında elektronik olarak kabul edilecektir. Lisans düzeyinde çalışma ekonomisi, endüstri ilişkileri, insan kaynakları yönetimi, iktisat, ekonomi, işletme, maliye, muhasebe, finansman, uluslararası finans veya bankacılık bölümlerinden birinden mezun olmuş olmanız gerekmektedir.

İlanın son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmanız da aranan şartlar arasındadır. 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış olmak zorunludur ve P - 3 puan türünde 70 taban puana sahip olmanız gerekmektedir.

Başvuru sürecine dair detaylar için tıklayınız.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 62 kamu işçi alımı

Farklı kadrolarda yapılacak olan alımlar için en az ilkokul mezunu adaylardan müracaatlar kabul edilecektir. Alımlar 2 tır şoförü, 33 temizlik işçisi, 5 otomotiv kaporta ustası, 5 otomotiv boya ustası, 7 beden işçisi ve 10 temizlik personeli alımı olmak üzere 62 işçi alımı yapılacaktır.

KPSS şartı olmadan yapılacak olan bu alımlar için ilanın yayın tarihi itibariyle 19 yaşından gün almış olmanız gerekmektedir. Başvurular 11 Ağustos 2023 tarih itibariyle şahsen başlamış olup, 17 Ağustos 2023 tarihi itibariyle mesai saatinin bitmesiyle son bulacaktır.

Başvuru sürecine dair detaylar ve başvuru adresi için tıklayınız.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.