2023 Etlik Şehir Hastanesi İşçi Alımı Başvurusu ve Tüm Detaylar

2023 Etlik Şehir Hastanesi İşçi Alımı Başvurusu ve Tüm Detaylar

2023 Etlik Şehir Hastanesi içi alımı başvuruları başladı. Sağlık personeli ve işçi alımı için gerekli detaylar bildirildi. Hastane personel alım ilanları İŞKUR üzerinden yayınlanmaya devam ediyor. 2023 Etlik Hastanesi boş pozisyonlar haberimizde.

Etlik Şehir Hastanesi 2023 İlanları

15.500 TL. maaşla hastane personeli olmak isteyen vatandaşlar Etlik Şehir Hastanesi ilanını yakından takibe aldı. Güncel ilan ile birlikte hastane kadrosunda bulunan eksik pozisyonların kapatılması üzere yeni işçi alımı aşmasındaki branşlar belli oldu. Branşlar ile birlikte başvuru şekli ve başvuru detaylarını sizler için araştırdık.

En az ilkokul mezuniyet şartı ile başlayan müracaat koşulları çok sayıda vatandaşımızın yüzünü güldürdü.

Türkerler Etlik Hastanesi iş Başvurusu

Ankara Etlik Hastanesi için iş başvurusunda bulunmak isteyenler, zaman zaman hastanenin kendi internet üzerinde yayınlanan iş ilanlarını takip etmektedir. Hastanenin İnsan Kaynakları Departmanı tarafından ilgili sayfada yayınlanan iş ilanlarında açık iş ilanları başlığı altında toplanan fırsatlar görülebilmektedir. Hastaneye başvuru yapmanın bir diğer yöntemi ise İŞKUR üzerinde yayınlanan ilanları takip etmektir.

isci-alimi-basvurusu.jpg

Etlik Hastanesi iş Başvurusu Nasıl Gerçekleştirilir?

Hastanenin iş başvurularını; sitesinde bulunan kariyer platformundan, İŞKUR aracılığıyla ve hastanenin içerisinde bulunan İnsan Kaynakları birimine şahsen müracaat edilmek üzere, 3 farklı seçenek ile kabul ettiği bildirilmiştir.

Her kurumun kendine özel personel alım kurallarının olduğu gibi Etlik Hastanesinin de kendine özgü personel alım şartları mevcuttur.

Kadrolara göre belirlenmiş olan müracaat koşulları listelenmiştir. Bu koşulları sağlayan vatandaşlar, bildirilen üç farklı yöntemden birini kullanmak (ve sadece tek bir unvan için) iş başvurusunda bulunabilmektedir.

Hastaneye iş Başvurusu Şartları Nelerdir?

Kurumda bulunan ve ilan edilen açık pozisyonlara göre başvuru koşullarında da farklılık görülebilmektedir.

İlanlara başvuruda bulunacak olan adayların öncelikle, bildirilen eğitim şartını karşılıyor olması gerekmektedir. İŞKUR aracılığıyla ve Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen personel alımı işlemlerinde, talep edilmekte olan genel koşullar şu şekilde listelenmektedir.

Sağlık durumunun başvurulacak pozisyona uygun olunması gerekmektedir. Hem bedensel hem de ruhsal olarak söz konusu işe müsait olunmalıdır.

Alım yapılması üzere açılan açık pozisyonda bildirilen özel şartları sağlıyor olunmalıdır.
Adayların işe alınmasının ardından işbaşı verilmeden arşiv araştırılması yapılmaktadır. Bu sebeple arşiv araştırması sonucunun olumlu olması beklenmektedir.

Unvanın gereksinimi olan yaş şartını sağlıyor olmak. Tüm unvanlarda en az yaş şartı 18 olmak ile birlikte, 18 yaşını doldurmamış olanların başvuruları hiçbir ilanda geçerli bulunmamaktadır.

Etlik Şehir Hastanesi

Şehir hastanesi ilanları

Güncel ilanlar

Hastane iş ilanları

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.