2023 Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklanıyor!

2023 Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklanıyor!

Adalet Bakanlığı bünyesine alınacak toplamda 22 bin 43 personel alımında süreç devam ediyor. Mayıs ayı başında yayımlanan kılavuz doğrultusunda başvurularını yapan adaylar Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçlarını beklerken,

2023 Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklanıyor

Adalet Bakanlığı, 2023 yılında farklı kadrolarda 22 bin 43 personel alımı yapmayı planlıyor. Başvurular 11 Mayıs'ta sona erdi ve adaylar şu anda sınav tarihlerini ve başvuru sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağını araştırıyorlar.

Adalet Bakanlığı, personel alımı sonuç duyurusunu adalet.gov.tr adresinden yapacak. Başvuru yapan adaylar ise e-Devlet üzerinden başvuru sonuçlarını görüntüleyebilecekler. Sonuçların açıklanmasının ardından adaylar sınavlara davet edilecekler.

2023-adalet-bakanligi-personel-alimi-sonuclari-aciklaniyor.jpg

Adalet Bakanlığı'nın farklı kadrolarda personel alımı için başvuru sonuçları için geri sayım başladı. Adalet Bakanlığı, infaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli, tercüman, tekniker, psikolog, sosyal çalışmacı, veteriner ve büro personeli gibi pozisyonlarda alım yapacak. Başvuruların sona ermesinin ardından adaylar, sınav tarihlerini ve başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırmaya devam ediyor.

Adalet Bakanlığı personel alımlarında adliyelerde 10 bin 719, Ceza İnfaz Kurumlarında 10 bin 138, İcra dairelerinde 700 ve Bakanlık merkez teşkilatında 563 olmak üzere toplamda 22 bin 43 kişinin istihdam edileceği belirtiliyor. Peki Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, 2023 Adalet Bakanlığı personel alımı son durumu…

2023 Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklanıyor

Adalet Bakanlığı'nın bu yıl farklı kadrolarda 22 bin 43 personel alımı yapacağı doğru. Başvuru işlemleri 25 Nisan'da başladı ve 11 Mayıs'ta sona erdi. Ancak başvuru sonuçları henüz duyurulmadı. Başvuruların tamamlanmasının üzerinden neredeyse 3 hafta geçti. En geç Haziran ayında sonuçların açıklanması bekleniyor.

Resmi bir duyuru yapıldığında, detaylar paylaşılacak. Sonuçların ilan edilmesinin ardından sınav tarihleri de ayrıntılı olarak duyurulacak. Kamupersonelialim.com’u takip etmeye devam ederseniz, güncel gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

Adalet Bakanlığı personel alımı, Adalet Bakanlığı memur alımı, son dakika kamu personeli alımı, son dakika işçi alımı.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.