2021 Türk Telekom Personel Alımı! 15 Şehir En Az Lise Mezun İlanları

2021 Türk Telekom Personel Alımı! 15 Şehir En Az Lise Mezun İlanları

2021 Türk Telekom personel alımı başvuruları açıldı. Yeni personel alımı Telekom 15 şehir için yayınladı. En az lise mezunu adaylar nasıl başvuru yapabilecek. Türk Telekom alımına başvuru nasıl yapılacağı yazımızda…

2021 Türk Telekom personel alımı ilamları için başvuru ekranını açtı. 15 şehir personel alımı yeni başvuruları için adaylar ne yapacak. En az lise mezunu ve KPSS şartsız olarak ilan başvuru diğer şartları neler olduğunun tamamı sunuldu.

Başvuru genel şartları

Adaylar en az lise mezunu olması (önlisans veya lisans mezunları başvuru yapabilir), 18 yaşını doldurmuş ve 40 üst yaş sınırı olarak açıklanmıştır.

Türk Telekom 15 Şehir Listesi

Rize, Çorum, Aydın, Ankara, İzmir, Adıyaman, İstanbul, Van, Ordu, Samsun, Diyarbakır, Giresun, Erzincan, Diyarbakır ve Burdur şehirleri bu alımları yapacak.

Başvuru ekranı ve şekli

Adaylar başvuru yapabilmesi için başvuru ekranı aşağıda adayların erişimine sunuldu. Adaylar açılan sayfa üzerinden Türk Telekom ASSİST kariyer formu doldurarak işlem yapabilecektir.

Türkiye genelinden personel alımına başvuru yapılabilir. Farklı şehre başvuru yapan ve işe alınan kişi, işe alındığı şehirde ikamet etmeye başlayacaktır. Başvuru yapacak adaylar askerliği tamamlamış, muaf veya tecilli olması gerekmektedir.

Telefonda etkili iletişim kurabiliyor ve bundan keyif alıyor olması, Diksiyonuna ve ifade biçimine güveni olan, İç motivasyonun yüksekse ve hedef odaklı olmaları, Zaman yönetiminde hassas olduğunu düşünen, Vardiya sistemiyle günün farklı zaman dilimlerinde çalışmaya kabul eden, Lise ve üzeri öğrenim durumu olanlar ve bilgisayarı iyi kullananlar başvuru yapabilir.

Türkiye tüm ilanlarına anlık olarak ulaşmak için aşağıda bulunan ücretsiz cep uygulamasını indirin.

Başvuru ekranı

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.