2023 Zabıta Alımı Başvuruları! İŞKUR Zabıta Alımı İlanları

2023 Zabıta Alımı Başvuruları! İŞKUR Zabıta Alımı İlanları

İŞKUR üzerinden 2023 yılı zabıta memur alımı ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Zabıta alımı ilanı İŞKUR’da yayınlandı. Zabıta başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılacak? Ne kadar maaş alacak? Detaylar haberimizde

İŞKUR yayımlanan ilana göre yeni yıl da zabıta memur istihdamı yapılacak. Yayınlanan ilana göre gerekli nitelikleri taşıyan zabıta adayları başvurularını 26 Ocak 2023 tarihine kadar şahsen yapacaklardır. Başvuru nitelikleri ve başvuru şekli açıklandı!

zabita-memuru-alimi.jpg

Zabıta Memuru Alımı Başvuru Nitelikleri Nedir?

Yayınlanan ilana göre başvuru yapacak olan zabıta memuru adayların Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması gerekiyor.

Adayların ÖSYM tarafından yapılan 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve istenilen puan türünde asgari düzey de puan almış olması gerekiyor.

En az önlisans mezunu adaylar yayınlanan ilana başvuru yapabileceklerdir.

Devlet tarafından verilen kamusal haklarından yoksun olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

İlana göre kadın ve erkek adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Fakat başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik hizmet görevini tamamlamış olması gerekir.

Zabıta memure olarak görev yapmasına engel sağlık sorunun olmaması gerekir.

Kamu kurumların da önceden çalışmış olan ve ahlaki nedenlerle işten çıkarılmış olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Zabıta memur alımın da erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak şartı kamu kurumu tarafından aranır.

18 ve 30 yaş arasında olan memur adayları bu ilana başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru yapacak olan adayların asgari düzey de B sınıfı ehliyete sahip olması gerekmektedir.

Memur Alımı Başvuru Evrakları Nedir? Hangi Evraklar İstenmektedir?

Nüfus cüzdanı, diploma veya mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi, zabıta memuru görevini sürekli yapmasına engel olmadığına dair sağlık raporu, 4 adet biyometrik fotoğraf, askerlik durum belgesi, ehliyet ve başvuru yapacağı kadroyu belirten başvuru dilekçesi istenmektedir.

Başvuru Tarihi ve Şekli Nedir?

Zabıta memuru alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 23 Ocak 2023 – 26 Ocak 2023 tarihleri arasında Hasanpaşa Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:2 Kadıköy-İstanbul adresindeki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Adayların başvuru sırasında boy ölçümü yapılacağı için başvurular sadece şahsen alınacak ve farklı yollarla başvuru kabul edilmeyecektir.

2023 Yılı Zabıta Memuru Maaşları Ne Kadar?

2023 yılı asgari ücret tutarı henüz açıklanmadığı için net bir tutar açıklanmamıştır. Fakat 2022 yılın da ortalama zabıta memuru maaşı 17.150 TL’dir. 2023 yılı içerisin de yeni alınacak maaşın 2022 yılı ortalamasının üzerinde olması beklenmektedir.

Zabıta Alımı Duyurusu

2023 yılı için zabıta memuru alımı yapacak belediye; İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesine bağlı olan Kadıköy belediyesidir. 5 önlisans ve 6 lisans mezunu adayları için kadro açılmıştır. İşe alınacak zabıta memurları İstanbul şehri Kadıköy ilçesin de çalışacaklardır.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum