2023 İş İlanları! Orman Bakanlığı 214 Muhafaza, Güvenlik ve Sağlık Personeli Alacak

2023 İş İlanları! Orman Bakanlığı 214 Muhafaza, Güvenlik ve Sağlık Personeli Alacak

Orman Bakanlığı, kendi bünyesin de istihdam etmek üzere kamuya 214 muhafaza memuru, güvenlik görevlisi ve sağlık personeli alımı yapacağını açıkladı. Orman Bakanlığı bünyesin de yapılacak olan alım için şartlar ve tarihler açıklandı. Detaylar açıklandı...

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2023 iş ilanları kapsamın da personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular ÖSYM üzerinden alınacak olup, 16 Aralık 2022 tarihi itibariyle başvurular başladı. 3 farklı kadro da yapılacak olan alım için kadro detayları açıklandı!

personel-alimi-001.jpg

Orman Bakanlığı Personel Alımı Kadroları Belli Oldu!

165 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 48 Orman Muhafaza Memuru ve 1 Veteriner sağlık personeli alımı kadrosunda alım yapılacağı başvuru kılavuzunda açıklandı.

Bakanlık Personel Alımı Genel Başvuru Şartları Nedir?

Başvuru yapacak olan adayların Türk uyruklu olması gerekmektedir.

Kamusal haklarından mahrum olan adayların başvuruları geçersiz kabul edilecektir.

Yayınlanan ilana başvuru yapacak olan adaylar 657. Sayılı devlet memurları kanunları çerçevesin de istihdam edilecektir.

ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında adayların 2022 yılında yapılan sınav kapsamın da P93 puan türünde puan almış olmaları gerekmektedir.

Koruma ve güvenlik görevlisi alımı kadrosu için başvuru yapacak olan adayların herhangi bir önlisans bölümünden mezun olmaları gerekmektedir. Güvenlik koruma kadrosu için özel güvenlik kartına sahip olunması gerekmektedir.

Veteriner sağlık personeli alımı kadrosu için ise: Laborant ve Veteriner Sağlık, Veteriner Sağlık Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olma şartı aranmaktadır.

Orman Muhafaza memuru alımı kadrosu için ise Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Ormancılık ve Orman Ürünleri önlisans programlarının birinden mezun olmak başvuru için yeterlidir.

Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan ilana başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular 16 Aralık 2022 tarihin de başlamıştır. Adaylar başvurularını 19 Aralık 2022 tarihine kadar online olarak yapmaları gerekmektedir. Adaylar başvurularını ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklardır. Farklı tür de yapılan başvuruları kamu kurumu tarafından kabul edilmeyecektir. ÖSYM tarafından yapılacak olan başvuru sonrası başvurularınızın değerlendirmeye alınması için ÖSYM banka aracılığıyla 35 TL sınav ücretinin ödenmesi gerekmektedir.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum