2021 Yılı KPSS Puanı Sahipleri İçin Başkan Açıklaması “Atama Talep Ettik”

2021 Yılı KPSS Puanı Sahipleri İçin Başkan Açıklaması “Atama Talep Ettik”

Geçtiğimiz yıl yani 2021 yılı Kamu Personeli seçme sınavına girmiş ve sınavdan belirli bir seviyede puan almış fakat yıldan dolayı atanamayan kişiler için 2021 yılı KPSS puanları ile başkanı tarafından yapılan açıklamada yeni bir atama yapılacağı talebi..

2021 yılı Kamu Personeli seçme sınavına girmiş ve atanamayan kişiler için 2021 yılı KPSS puanları ile başkanı tarafından yapılan açıklamaya göre yeni bir atama yapılması için talep başvurusu yapıldığı açıklandı.

Memur-sen Genel Başkanı Yalçın tarafından açıklamalar yapıldı. Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Yalçın: Öğretmenlik kariyer basamakları düzenlemesinin hayata geçirilmesini ve öğretmenlerin mesleki gelişimine verilen önemi son derece yerinde buluyoruz; ancak kanunla getirilen bir hakkın elde edilmesinin zora koşulmasına bir anlam veremiyoruz.

Açıklamalarına devam eden Memur-Sen Başkanı: “Bu iki eksiklik, öğretmenlerimiz ve eğitim yönetimi üzerinde büyük bir yük ve stres oluşturuyor, hakkın özüne dokunuyor, tozlu arşiv raflarında zaman ve emek israfına neden oluyor, öğretmenlerimiz belge toplamak peşinde koşturuluyor. Uygulanmasında zorluklar görülen ve mağduriyetler oluşturma potansiyeli yüksek bu soruna bir çözüm bulunmalı, öğretmen, mesleki çalışma ispatı için evrak prosedürüne boğulmamalı, uzman/başöğretmenlik kariyer hedefi arşiv raflarında sonlandırılmamalıdır.”

Başkan açıklamalarını şöyle devam ettirip sona erdirdi: “Atama bekleyen öğretmenlerin 'twitter sohbet odası' konuğu olduk. 2021 KPSS puanlarıyla yeni bir atama yapılması için haklı talebe desteğimizi yineledik. Milli Eğitim Bakanlığı Bakanı Sn. Mahmut Özer'in demeçlerinde de talebe ilişkin iyi niyeti görüyor, yeni atama için umudumuzu koruyoruz.”

twt-aciklama.png

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.