2021 GSB Kontenjanları 600 Gençlik Çalışanı Alımı Yapacak

2021 GSB Kontenjanları 600 Gençlik Çalışanı Alımı Yapacak

2021 yılı personel alımı GSB kurum bünyesinde 600 gençlik çalışanı alımı yapacağı ile gündeme geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, 8 bin 121 kadroda çalışan alacağını duyurdu. İlan birçok bölümü kapsıyor.

Personel alımı başvuruları için GSB bünyesinde yapılan başvurularda gençlik çalışanlarının gereken şartları yerine getirmesi gerekiyor. Memur personel alımlarında sözleşmeli olarak alımlar yapılacak ve adayların güncel şekilde takipte kalmaları gerekiyor. Çok sayıda kadroda farklı koşullarda maddeler siteden görülmelidir.

GSB Memur Alımı Kontenjanları |8 Bin 121 Kadro Dağılımı

Memur alım kontenjanları 8 bin 121 kadro için şu şekilde dağılımla açıklanmıştır.

• Kamu işçisi 4 bin 346 kişi.

• Antrenör 2000 kişi.

• Spor uzmanı 473 kişi.

• Yurt yönetim personeli 652 kişi.

• Gençlik çalışanı 600 kişi.

Psikolog 50 kişi olarak açıklanmıştır. Her kadro alımlarında ilanların ayrı bazda dikkate alınacağı kurum tarafından da değerlendirilmektedir. Yeni ilanlar süreçle alakalı değişiklik olduğunda haberdar olabilmeniz için önemlidir. Başvuru sonuçlarını da mutlaka değerlendirmelisiniz.

Gençlik Çalışanı Alımı için Başvuru Koşulları Neler?

Gençlik çalışanı personel alımları için başvuru yapmak isteyen adayların en az lisans düzeyinde mezuniyetlerini belgelemeleri gerekmektedir. Mezun olunan okul yurt dışındaysa denklik belgesi alınarak başvuru olmalıdır. 657 sayılı kanun genel şartlarını yerine getirmek, hizmeti yerine getirmek için bir engel olmaması önemli kriterler arasındadır.

Adayların askerlikle ilgili sorunu olmaması, bunu belgeyle kanıtlaması gerekmektedir. Kurum başvurusunda gereken form ve bilgilerin eksiksiz şekilde tamamlanmış olması şartı vardır. Form bilgilerinde yanlış yönlendirme olursa başvuru kabul edilse bile yerleştirme sonlandırılır.

Adaylar başvuru sürelerini geçirmeden tam tarihinde ve saatinde belgelerini teslim etmekle yükümlüdür. Fotoğraf istenmesi halinde mutlaka son 6 ay içinde çekilen vesikalık net fotoğraflar olmalıdır.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum