2020 KPSS Lise Mezunu Türk Alman Üniversitesi 9 Kamu Personeli Alımı

2020 KPSS Lise Mezunu Türk Alman Üniversitesi 9 Kamu Personeli Alımı

2020 KPSS puanı ile Türk Alman üniversitesine yeni kamu personeli alımı yapılıyor. Sözleşmeli olarak yapılacak personel alımında adaylara yazılı ya da sözlü sınavı uygulanmaksızın kamu boş kadrolarına yerleştirilecekler.

Türk Alman Üniversitesi tarafından yayınlanan yeni kamu personeli alımı ilanı ile 2020 KPSS puanı esas alınarak 9 kişi sözleşmeli personel alımı yapılacak. Üniversite tarafından yapılan ilan açıklamada adayların seçiminde yazılı ya da sözlü uygulamaları yapılmadan KPSS puan sıralaması esas alınarak yerleştirme işlemi yapılacak.

Türk Alman Üniversitesi Yayınlanan Boş Kadrolar

Türk Alman üniversitesi tarafından yayınlanan boş kadrolar 2 kişi Bilişim Teknisyeni, 1 kişi inşaat teknisyeni, 1 kişi lise mezunu elektrik elektronik teknisyeni, 1 kişi lise mezunu Tesisat teknisyeni, 1 kişi önlisans mezunu bahçıvan, 1 ön lisans mezunu Bilgisayar Teknikeri ve 2 Yazılım Mühendisi kadrolarına kamu personeli alımı yapılacak.

Yapılacak personel alımında adayların mezuniyetlerine göre belirlenen lise mezunları için 2020 yılı KPSS P94, önlisans mezunları için P93 puanı bulunması gerekmektedir.

Alınacak personeller için güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılacak. Erkek adayların askerlik ilişiği bulunmaması gibi başlıca şartlar aranmaktadır.

Türk Alman Üniversitesi Personel Alımı Başvuruları Başladı

Türk Alman Üniversitesi tarafından yapılan açıklama ile başvuru şartlarını taşıyan personel adayları için başvurular 24 Kasım 2021 tarihinde başladı ve 08 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek.

Üniversiteye başvuru işlemleri bu tarihlerde üniversitenin personel daire başkanlığı internet sayfası üzerinden “pdb.tau.edu.tr” yapılacak.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.