2024/4 Merkezi Atama Kamu Personeli Alımı Tercihi Başladı

2024/4 Merkezi Atama Kamu Personeli Alımı Tercihi Başladı

2024/4 merkezi atama kapsamında kamu personeli alımı tercihi alınıyor. Bu kapsamda yayınlanan kılavuza göre işlem yapılması gerekiyor. Başvuruları 19 Mart 2024 tarihi bitimine kadar nasıl alınacağı paylaşıldı.

2024/4 Merkezi Atama Kamu Personeli Alımı!

Kamu kurumu personel alımı kapsamında yeni ilanlar yayınlanıyor. Başvuruları 19 Mart 2024 tarihi bitimine kadar nasıl yapılacağı paylaşıldı. Son ilana göre alımı yapacak kurum Bartın Üniversitesi olarak ilan edildi.

Kamu Memur Alımı Başvuru Şekli

Adayların başvuru formu ve ilanda başvuracakları pozisyon için istenilen belgeleri eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Üniversite Personel Daire Başkanlığına ŞAHSEN veya POSTA yolu ile teslim etmeleri gerekmektedir. Süresi içinde başvuru sahibi tarafından yapılmayan ve eksik belgeli başvurulardan Üniversite sorumlu değildir.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

Kamu İş İlanları Başvuru Şartları

Tekniker alımı bay-bayan: 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P93) puanına sahip olmak.

Sahne ve Gösteri Sanatları Işık Teknolojisi, Sahne ve Gösteri Sanatları Ses Teknolojisi, Sahne ve Gösteri Sanatları Teknolojisi, Sahne Işık ve Ses Teknolojileri, Radyo TV Yayımcılığı, Radyo-Tv Yayımcılığı, Radyo ve Televizyon Yayımcılığı, Radyo ve Televizyon Programcılığı, Radyo-Televizyon Programcılığı, Televizyon Yapım ve Yönetimi, Radyo-Televizyon Yayımcılığı, Radyo ve TV Yayımcılığı, Film Yapım Teknikleri, Televizyon ve Radyo Programcılığı, Radyo ve Televizyon Tekniği, Radyo-Televizyon Tekniği, Radyo ve Televizyon Teknolojisi, Radyo Tv Yayıncılığı, Radyo ve Televizyon Yayıncılığı ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak (Ön lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı esas alınacaktır).

Başvuru kılavuzu

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum