2023 Yılı 112 Acil Çağrı Merkezi 2 Bin Personel Alımı Şartları

2023 Yılı 112 Acil Çağrı Merkezi 2 Bin Personel Alımı Şartları

2023 yılı içerisin de çağrı merkezi personel alımı ilanları geliyor. İçişleri Bakanlığı çağrı merkezlerin de istihdam etmek üzere kamuya 2 bin 112 acil çağrı merkezi personeli alımı yapılacaktır. En az lise mezunu adaylar söz konusu ilana başvuruda bulun.

112 Acil Çağrı Merkezin de personel olarak göreve başlamak isteyen adaylar için 2022 KPSS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından heyecanlı süreç başladı. Adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavın sonuçlarının açıklanmasıyla Bakanlık bünyesin de yayınlanacak olan 112 Acil Çağrı Merkezi personel alımı ilanlarının yayınlanmasını beklemektedir.

En son İçişleri Bakanlığı Acil Çağrı Merkezi Personel alımı 2019 yılın da 1200 personel alarak yapılmıştır. 2019 yılın da yapılan personel alımına göre lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar ilgili kadrolara başvuru da bulundu. 2023 yılın da yapılacak olan personel almı ilanına göre yine başvurularını lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar içerisin de alınacağı tahmin ediliyor.

112 Acil Çağrı Merkezi Personel Alımı Müracaat Koşulları Nedir

Çağrı Merkezi personel alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların kamusal haklarından yoksun bulunmaması ve Türk uyruklu olması şartı aranmaktadır.

Başvuru da bulunmak isteyen erkek adayları başvurularının olumsuz sonuçlanması için askerlik görevini tamamlamış veya en az 2 yıl süreyle ertelemiş olması şartı aranmaktadır.

Başvuru yapmak isteyen adayların 35 yaşını tamamlamamış olması gerekir.

KPSS sınavında lise için P94 puan türün de önlisans için P93 puan türün de ve lisans için P3 puan türün de en az 60 puan alan adaylar başvuru da bulunacaklardır. 2022 yılında yapılan KPSS sınavı geçerli olacaktır.

Bay bayan acil çağrı merkezi personel alımı yapılacaktır.

Başvuru yapacak personel adaylarının sağlık durumunun çalışma şartlarına uygun olması gerekir.

Adaylar vardiyalı çalışma sistemine göre çalışacaklardır.

Personel Alımı Müracaatları Nasıl Yapılacak? Müracaat Tarihleri Belli Oldu Mu

112 Acil Çağrı Merkezi bünyesin de yapılacak olan 2 bin personel alımı için başvurular henüz başlamamıştır. Fakat yapılan açıklamalar ışığın da ilanların Şubat ve Mart ayların da yayınlanması tahmin ediliyor. Yine başvurular da ilan kılavuzlarının yayınlandığı gün başlayacaktır. Güncel ilanlar için bizi takip edebilirsiniz.

Twitter: Kamupersoneli2

Facebook: kamupersonelialim1

İnstagram: kamupersonelialim

APLEE Telefonları cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonları cep uygulaması için tıklayın.

HUWAİ telefonları cep uygulaması için tıklayın.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.