2023 Hayvan Kredisi Alma! İşte Kredi Veren Bankalar

2023 Hayvan Kredisi Alma! İşte Kredi Veren Bankalar

Pek çok banka koyun kredisi desteği sağlıyor. Hangi bankalar koyunculuk için kredi desteği veriyor? Bankaların verdiği hibeler ile hayvancılığa başlamanız mümkün. Küçükbaş hayvancılık için verilen krediler ile işinizi kolaylıkla büyütebilirsiniz.

Eğer koyunculuk yapmak için destek almak istiyorsanız başvuru yapabileceğiniz tek devlet kurumu Tarım ve Orman Bakanlığı olsa da pek çok bankanın da hayvancılık kredileri verdiği bilinmektedir. Bu krediler ile hem kuzu hem de keçi bakabilmeniz mümkündür.

Hangi Bankalar Koyun Kredisi Vermektedir?

Günümüzde birçok banka hayvancılık kredileri ile hayvancılık işe uğraşanlara destek sağlamaktadır.

  • Vakıflar Bankası.
  • QNB Finansbank.
  • Şekerbank.
  • Yapı Kredi.
  • Ziraat Bankası.
  • İş Bankası.
  • Halkbank.
  • Akbank.

Hayvancılık ile uğraşanların kredi çekebileceği bankalar arasında karşımıza çıkmaktadır. Özellikle Ziraat Bankası ise bu tarz krediler için sıklıkla tercih edilmektedir. Çünkü en düşük faiz oranları ile hayvancılık kredisi alabileceğiniz banka bu banka olarak bilinmektedir. Bunun yanı sıra bankaların vermiş olduğu bireysel ihtiyaç kredilerinden de hayvancılık faaliyetleriniz için faydalanabilmeniz mümkündür.

Devlet Destekli Koyun Kredisinden Faydalanmak

Eğer devlet destekli koyun kredisi fırsatından faydalanmak istiyorsanız öncelikle belirli cinslerde hayvanlara bakıyor olmanız gerekmektedir. Karya, Güney Karaman, Akkaraman, Karacabey Merinosu, Koçeri, Karakaş, Karayaka, Morkaraman, Pırıt, Sakız, Tahirova ya da Zom koyunu bakıyorsanız bu kredilerden faydalanabilirsiniz. Bunun yanı sıra Şam, Ankara, Kilis, Honamlı, Maltız ve Hemşin keçileri için de kredi verildiği bilinmektedir. Hayvancılık kredilerinden faydalanmak isteyenler bizzat gidip başvuru yapması önem taşımaktadır.

Koyun Kredisi Nasıl Alınmaktadır?

Gerekli olan evraklar ile birlikte bankalar üzerinden bireysel olarak koyun kredisi için başvuru yapabilmeniz mümkündür. Özellikle Ziraat Bankası oldukça uygun faiz oranları ile hayvancılık desteği alabileceğiniz bankalar arasındadır. Bankanın kredi şartlarını detaylıca inceleyerek şartları sağlıyor olmanız halinde siz de bu desteklerden kolaylıkla faydalanmaya başlayabilirsiniz. Bir başvuru yapmak için öncelikle ödeme planını göz önünde bulundurmanız önem taşıyor. Böylece kendinize uygun olan krediyi seçebilirsiniz. Bilindiği üzere KOSGEB ise maalesef koyunculuk kredisi veren bir kurum değildir.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.