2023/ 1. Dönem Bekçi Alımı Hakkında Açıklama

2023/ 1. Dönem Bekçi Alımı Hakkında Açıklama

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, 2023 yılı bekçi alımı hakkında duyuru yayımlandı. Çarşı ve mahalle bekçiliği giriş sınav sonuçlarının 23 Ekim 2023 tarihi itibariyle açıklandığı belirtildi. İşte detaylar.

Bekçi Alımı İlanları Hakkında

Polis Akademisi Başkanlığı geçtiğimiz günlerde resmi internet sitesi ve Resmî Gazete üzerinden yayınlamış olduğu ilan ile çarşı ve mahalle bekçisi yapacağını duyurmuştu. Kurum tarafından kılavuzun yayımlanmasıyla birlikte 81 şehirde farklı illerde istihdam edilmek üzere bekçi alımı için başvurular kabul edildi.

Yine belirtilen tarih zarfında başvuru yapan adaylardan olumlu sonuçlananlar, Başkanlık tarafından yapılan sınav katılmıştı.

Sınava katılan adaylar tarafından sınav sonuçları hakkında meraklı bekleyiş başlamıştı. Bugün yapılan açıklamaya göre Ankara'da 30 Eylül 2023 Cumartesi günü gerçekleşen sınav sonuçları açıklandı. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın gerekli olan detayları sunuldu.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan güncel açıklama:

“2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı sonuç bilgileri yayımlanmıştır.

30 Eylül 2023 tarihinde yapılan 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavına katılan adaylar, Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesi http://www.meb.gov.tr ya da http://www.odsgm.meb.gov.tr adresinde yayımlanan sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını, 25 Ekim 2023 tarihi saat 17.00’ye kadar T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. ve Halk Bankası A.Ş. şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığıyla kendi T.C. kimlik numaraları ile 30 (otuz) TL sınav itiraz ücreti yatırarak, e-İtiraz Modülü (https://eitiraz.meb.gov.tr) üzerinden yapacaklardır.

Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır. Polis Akademisi Başkanlığına ve Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bireysel yapılan itiraz dilekçeleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvurusu ya da sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmaz.”

Personel Alımı Sınav Sonucu Sorgulama Ekranı

Sınava katılan adaylar aşağıda verilen link üzerinden T.C. kimlik numaraları ve doğum tarihleri ile birlikte giriş yaparak sınav sonuçlarını online olarak öğrenebileceklerdir.

Sonuç sorgulama ekranı için tıklayınız.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.