2022 Oscar Ödül Töreni Sunucuları Kimler Olacak Açıklandı

2022 Oscar Ödül Töreni Sunucuları Kimler Olacak Açıklandı

Bu yıl 4. Kez sahiplerini bulacak olan Oscar ödüllerinin sunucuları belirlendi. Kimler Sunucu Olacak? Oscar 28 Mart 2022, Pazartesi tarihinde olduğu belirtildi. 2022 Oscar Ödülleri, üç yıl aranın ardından yeniden sunucuyla gerçekleştirilecek.

Yılın merakla beklenen gecesinin detayları bir paylaşılmaya başlandı. Önce sunuculu gerçekleşeceği haberleri geldi, ardından adaylar açıklandı ve nihayet üç yılın sonunda ev sahipliği yapacak isimler de belli oldu.

3 farklı isim Oscar’da sunuculuk yapıyor. Atılan iddiaya göre ABD’li komedyen ve Emmy ödüllü oyuncu Amy Schumer, Regina Hall, Wanda Sykes gibi isimlerin sunuculuk yapacağı belirtildi.

Bu yıl 94. kez düzenlenen törenin sunuculuğunu üstlenen isimler Amy Schumer, Regina Hall ve Wanda Sykes oldu.

Üç komedyen katıldıkları ABC TV'de yayınlanan 'Good Morning America' programında töreni sunacakları iddiaları doğrulandı.

Hall, Schumer ve Sykes yayınladıkları basın açıklamasında, "Herkesin törende iyi zaman geçirmeye hazır olmasını istiyoruz. İyi zaman geçirmeyeli epey oldu" dedi.

ABD’li komedyen ve Emmy ödüllü oyuncu Amy Schumer, Trainwreck, Snatched ve I Feel Pretty gibi filmlerde rol almıştı, oyuncu açıklamada bulundu;

"Bunun iyi bir fikir olduğu kimin aklına geldi bilmiyorum ama yanımda yakın arkadaşlarım Wanda ve Regina ile Oscar'ı sunuyorum" açıklımasında bulundu. 2022 94. Oscar Ödülleri 27 Mart'ta düzenlenecek törenle sahiplerini bulacağı belirtildi.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.