2024/1 Kamu Personeli Alımı Başvuruları 19 Şubat Son

2024/1 Kamu Personeli Alımı Başvuruları 19 Şubat Son

2024/1 kamu personeli alımı için ilan yayınlanarak başvuruları kabul etmeye başlamıştı. Kamu kurumu tarafından başvuruları 19 Şubat 2024 tarihinde sona erecektir. Adaylar nasıl başvuru yapacağı kılavuzu sunduk.

2024/1 Kamu Personeli Alımı Başvuruları Sona Erecek!

Resmi Gazete ilanı ile 24 sözleşmeli personel alımı ilanları başvuruları başlamıştı. Memur, sağlık personeli, hemşire, tekniker ve şoför alımı başvuru şartları neler olduğu bilgisini paylaştık.

Resmi gazete ilanına göre Recep Tayyip Erdoğan Üniversite Hastanesi 5 branşta memur alımı ve sağlık personeli alımı yapılıyor. Hemşire, tekniker ve şoför alımları bu ilanın içerisinde bulunuyor. Türkiye genelinden başvuru kabul ediliyor.

Hastane İş İlanları Genel Başvuru Şartları

2022 yılı KPSS (B) grubu lisans öğrenimi düzeyinde KPSSP3; ön lisans öğrenimi düzeyinde KPSSP93; ortaöğretim (lise ve dengi) öğrenimi düzeyinde KPSSP94 puan türünden sınava girmiş olmak.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

657 sayılı Kanun’un 4/B maddesine eklenen “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden, sözleşmeyi yenilememeleri hâlinde sözleşmenin bitiminden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” şartını sağlıyor olmak.

“7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” ile “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yapılmasına Dair Yönetmelik” uyarınca yaptırılacak “güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması” ya da “arşiv araştırması” sonucu olumlu olmak.

Hastane Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Başvurular, e-Devlet üzerinden “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) internet adresi üzerinden 05 Şubat 2024- 19 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru kılavuzu

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum