2023 Yılı PTT 10 Bin Personel Alımı Yapılacak Mı?

2023 Yılı PTT 10 Bin Personel Alımı Yapılacak Mı?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da PTT personel alımı merakla bekleniyor. Bu alımlar pek çok farklı pozisyonda olabiliyor. Peki 2023 yılında PTT personel alım ilanı açacak mı? Açılan pozisyonlarda KPSS şartı aranacak mı?

2023 Yılı PTT 10 Bin Personel Alımı Güncel İlan Duyurusu

Bilindiği üzere PTT yüksek sayıda personel alımı yapan kurumlar arasında yer alıyor. KPSS şartı ile alım yapan bu kurum pek çok farklı pozisyonda ilanlar yayınlıyor. Bu yıl ise PTT tarafından henüz bir ilan yayınlanmadı. Bu nedenle iş arayan pek çok kişi 2023 PTT personel alımı ilanlarını merakla bekliyor. Yakın zamanda ise PTT’nin yeni bir alım yapacağı konuşuluyor.

Personel Alımı Hangi Pozisyonlar için Yapılacak?

PTT oldukça büyük bir kurum. Bu nedenle de bünyesinde pek çok farklı alandan çalışanlar barındırıyor. Buna bağlı olarak da PTT değişik pozisyonlar için alımlar gerçekleştiriyor. Kurum tarafından açılan ilanlar incelendiğinde farklı pozisyonlar içim alım yapıldığını gözlemlemek ise mümkün.

Kurumun sıklıkla ilan açtığı pozisyonlar arasında mimar, avukat, PTT uzman yardımcısı, gişe görevlisi, büro görevlisi, tekniker ve mühendis karşımıza çıkıyor. 2023 PTT personel alım ilanı henüz yayınlanmamış olsa da bu yıl kurumun bu pozisyonlarda alım yapması beklenenler arasında yer alıyor.

2023-yili-ptt-10-bin-personel-alimi-yapilacak-mi.jpg

Seçim Sonrasında Devlet Personeli Alımı Bekleniyor

PTT, uzun bir zamandır herhangi bir personel alımı yapmadı. Bu nedenle yakın bir zamanda alım yapması beklenen kurumlar arasında karşımıza çıkıyor. Ülkemizin seçim sürecine girmesi ile birlikte pek çok kurum çeşitli ilanlar yayınlamış olsa da PTT tarafından henüz bir duyuru gelmiş değil. Ancak seçimin hemen ardından kurumdan iş bekleyenleri sevindirecek müjdeli haberin gelmesi bekleniyor.

En Az 10 Bin Yeni Personel Alınacak

PTT tarafından en son yapılan personel alımının üzerinden birkaç yıl geçti. Bu nedenle içerisinde bulunduğumuz yıl kurumun yeni bir ilan açması bekleniyor. Bu ilan ile PTT 10 bin yeni personel alacağı konuşuluyor. Bu istihdam olanağı için adaylarda aranacak KPSS puan şartıysa 70 olarak karşımıza çıkıyor.

2023 PTT personel alımı, 2023 PTT kamu personeli alımı, son dakika PTT ilanları, PTT 10 bin personel alımı, 2023 PTT alımı

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum