2023 Yılı Bakanlıklar 15 Bin Mülakatsız Memur Alımı Yapacak

2023 Yılı Bakanlıklar 15 Bin Mülakatsız Memur Alımı Yapacak

2023 yılı ilanlarına yeni ilanlar daha eklendi. Deneyimli ve deneyimsiz olmak üzere 15 bin memur alımı yapılacaktır. Üstelik alımlar mülakatsız gerçekleşecektir. İşte detaylar...

15 Bin Deneyimli ve Deneyimsiz Mülakatsız Memur Alım Duyurusu

Resmi Gazete ve Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanmış olan Bakanlık ilanlarının listesini sizler için ulaştık ve liste halinde sunduk. Bazı alımlar KPSS puan istenirken bazı alımlar da ise KPSS puanı istenmemektedir. En az ilkokul mezunlarından başlayacak olan alımlar için lise. Lisans ve önlisans mezunlarından da alımlar yapılacaktır.

KPSS’li alımlar da ise adaylardan 2022 yılı veya bazı ilanlar da 2021 KPSS puanı da geçerli olmak kaydıyla lise P94 lisans P3 ve önlisans P93 puan türleri dikkate alınacaktır. Yine ilanlara göre değişiklik göstermek kaydıyla KPSS 50 taban puanla alımlar gerçekleşecektir.

Memur Alımı Müracaat Koşulları Nedir?

Karabük Üniversitesi Kamu Personeli Alımı Detayı

Kılavuza göre alımlar 1 avukat, 2 destek personeli ve 1 teknisyen kadro ve pozisyonların da 4 kamu personeli alımı yapılacaktır. En az lise mezunlarından alımlar gerçekleşecektir. Ayrıca KPSS sınavına katılmış olmanız yeterlidir. Başvuru detayları ve başvuru yapmak için tıklayınız.

Üniversitesi Hastanesi 77 Sağlık Personeli Alımı

İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere büro personeli, temizlik personeli, bahçıvan, basit bakım onarım işçisi, koruma ve güvenlik görevlisi alımı ve tekniker alımı yapılacaktır. Adayların 2022 KPSS sınavından uygun puan türlerin de minimum 60 almış olması gerekmektedir. Başvuru şartları ve başvuru yapmak için tıklayınız.

mulakatsiz-personel-alimi-ilanlari.jpg

Devlet Su İşleri Düz Memur Alımı

DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere İŞKUR üzerinden 8 Mayıs itibariyle beden işçisi alımı için başvurular alınmaya başlanmıştır. Başvuru detayları ve başvuru yapmak için tıklayınız.

MSÜ Devlet Personeli Alımı

Milli Savunma Bakanlığı, “Kara Harp Okulu, Deniz Harp Okulu, Hava Harp Okulu, Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu, Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu ve Yabancı Diller Meslek Yüksekokulunda” 20 devlet personeli alımı yapacaktır. Başvuru yapmak ve başvuru şartları için tıklayınız.

2023 kamu personeli alımı, 2023 memur alımı, 2023 işçi alımı, 2023 kamu memur alımı.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.