2023 Kızılay KPSS ’siz Kamu Memur Alımı İlanı Yayımladı

2023 Kızılay KPSS ’siz Kamu Memur Alımı İlanı Yayımladı

Türk Kızılay üzerinden kamu memur alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanmış olan ilana göre yüksek maaş tutarında ödeme yapılarak alım gerçekleşecektir. KPSS ’siz yapılacak olan bu alım için 81 vilayette şartları sağlayan herkesten müracaatlar kabul edilecektir

KPSS’siz Kamu Memur Alımı İlanları

Kızılay kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 31 Ağustos 2023 tarihi itibari ile kamu memur alımı yapacağını açıkladı. Farklı kadro ve pozisyonda yapılacak olan bu alımlar için tercihen B sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız istendi. En az lise mezunu adaylardan alım gerçekleşecektir. Kızılay memur alımı ilanını kamupersonelialim.com ekibi olarak gerekli olan şartlar sunuldu.

Personel Alımı Müracaat Şartları Nedir?

Tercihen üniversitelerde lisans düzeyinde okutulan uluslararası ilişkiler, hukuk, iletişim veya sosyal bilimler bölümlerinden birinden mezun olmuş olmanız veya uluslararası ilişkiler alanında yüksek lisans yapıyor olmanız istenmektedir.

İyi düzeyde bilgisayar kullanabilen ve Microsoft Office programlarına hakimlik gösterebilen kişilerden alım yapılacaktır.

İnsani yardım veya kalkınma alanlarında uluslararası ilişkiler pozisyonunda en az bir yıl profesyonel veya gönüllü olarak deneyim kazanmış olmanız istenmektedir.

Planlama ve organizasyon yeteneği, gelişmiş zamanı etkin kullanabilen ve sonuç odaklı olan kişilerden alım gerçekleşecektir.

Kişilerin seyahat engelinin bulunmaması önemli bir husustur. Vardiyalı çalışma sistemine uygunluk gösterebilmemiz ve her türlü iklim koşulunda çalışmanıza engel olabilecek sağlık probleminin bulunmaması gerekmektedir. Ayrıca esnek çalışma saatlerine de yatkınlık göstermeniz beklenir.

Erkek adayların ilanın yayın tarihi itibariyle askerlik hizmet görevlerini tamamlamış olması gerekmektedir.

Kızılay İşçi Alımı İlanına Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Kurum tarafından yayımlanmış olan ilana müracaatlar 31 Ağustos 2023 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanmıştır. Başvurularınız ilgili kurumun resmi internet sitesi üzerinden elektronik olarak gerekmektedir. Aşağıda bırakmış olduğumuz müracaat linkini Google aramayı yerine yapıştırarak ilgili sayfaya yönlendirileceksiniz. Yönlendirilmiş olduğunuz platform üzerinden sizlerden istenilen bilgileri doğru ve güvenilir bir şekilde doldurarak başvuru işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Başvurular tüm Türkiye'den kabul edilecek olup, kurum tarafından değerlendirilme süreci tamamlandıktan sonra yapılacak olan mülakat, sınav sonucuna göre işe alımlar gerçekleşecektir.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.