Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 8 Gemi Personel Alımı İŞKUR İlanları
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 8 gemi personel alımı İŞKUR ilanları yayınlayarak başvuruları kabul etmeye başladı. İŞKUR başvuruları sadece 5 gün sürecek iş ilan numaralarını siz takipçilerimiz için ilan içerisinde sunduk.
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 8 Personel Alımı İŞKUR İlanları
Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlanan ilana göre gemi personeli alımı yapılıyor. Adaylar başvurularını İŞKUR ilanlar üzerinden aşağıda verdiğimiz iş ilan numarası ile yapacaktır. Elektronik başvuru dışında kabul edilmeyecek. Sadece 5 gün sürecek ilan olarak sunuldu.
Kıyı Emniyeti Kamu Personel Alımı Başvuru Şartları
Türk vatandaşı olmak,
Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
Herhangi bir sosyal güvenlik Kurumundan emekliye ayrılmış olmamak,
5237 sayılı Kanunun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
5237 sayılı Kanunun 188 inci, 190 ıncı ve 191 inci maddelerindeki suçlardan dolayı hakkında verilmiş bir mahkûmiyet veya güvenlik tedbiri kararı bulunmamak,
10.02.2018 tarih ve 30328 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Gemi Adamları ve Kılavuz Kaptanlar Yönetmeliği çerçevesinde geçerli Kılavuz Kaptan yeterliliğine sahip olmak.
10.02.2018 tarih ve 30328 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Gemi Adamları ve Kılavuz Kaptanlar Yönetmeliği çerçevesinde Sağlık durumunun deniz hizmetine elverişli olduğunu, bu Yönetmeliğin ilgili hükümlerine göre belgelemek,
Başvuru yapan ve/veya işe girmeye hak kazanan aday, işyerinde uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde 1 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.
Başvuran adaylardan işe girmeye hak kazanan adaylar, hakkında yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu gelmesi halinde işbaşı yaptırılacaktır.
Bu kapsamda işe başlayacak aday Kuruluşun öngördüğü yerde çalışmaya muvafakat vermiş sayılır.
Alım süreci ile ilgili tüm duyurular; Kuruluş web sayfası duyurular bölümünden yapılacak olup, ayrıca adreslere başka tebligat yapılmayacaktır.
Adaylar başvurularında sundukları belgelerin doğruluğundan sorumludurlar. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin başvuruları/sınavları geçersiz sayılır ve atamaları yapılmaz.
Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilir. Hiçbir hak talep edilemez ve haklarında Türk Ceza Kanunun ilgili hükümleri uygulanmak üzere kuruluşun hakları saklıdır.
TAHSİLİ: Denizcilik alanında lisans düzeyinde eğitim veren yüksek öğretim kurumlarından birinden mezun olmak.
İstanbul 8 kişi istihdamı başvuruları 00008279102 İŞKUR iş ilanları numarası ile 17 Mayıs 2024 tarihi bitimine kadar yapılması isteniyor.
Kaynak:Kamu Personeli Alımı
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.