2021 Kamu Personeli Boş Dolu Kadroları Yayınlandı

2021 Kamu Personeli Boş Dolu Kadroları Yayınlandı

2021 yılında Kamu personeli olmak isteyenler bu kadrolara dikkat. Resmi Gazete 18 Mayıs Cumhurbaşkanı kararları yayınlandı. Kararnameye göre kamu kurum ve kuruluşları boş ve dolu kadroları ilan edildi.

2021 kamu personeli kurumların boş ve dolu kadroları Cumhurbaşkanı kararnamesi ile yayınlandı. 18 Mayıs 2021 Resmi Gazete’de duyuruş yapılarak yürürlüğe girdi. Karar 2021/231 Cumhurbaşkanı kararları olarak ilan edilmiştir.

Kadrolar Türkiye İş Kurumu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Türkiye Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü, Türk Patent ve Marka Kurumu, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı için ilan edilmiştir.

Hangi kuruma başvuru yapacağınızı yorum kısmına yazın. İlanların hangi genel şartlarda yayınlanmasını isterdiniz. iki kurumu sizlere sunuyoruz tamamı resmi gazete aşağıda bulunan tablosunda yer alıyor.

tapu-kadastro-kadrolari.jpgturkiye-is-kurumu-kadrolari.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum