1650 Kabin Memuru Alımı ve Pilot Alınacak

1650 Kabin Memuru Alımı ve Pilot Alınacak

EasyJet personeli alımı yapacağını duyurdu. 2 farklı unvanda ve niteliklerde 1650 kabin memuru alımı ve pilot alımı yapılacağı ilan edildi. Alım ile ilgili 1500 kabin memuru ve 150 pilot olacak.

EasyJet personel alımı yapılması için açıklama yapıldı. Önümüzdeki yıl Mart ve Ekim ayları arasındaki yaz operasyonları için Avrupa genelinde 1500 mevsimlik kabin memuru işe alacak. Alımlar yakın zamanda ilana çıkacak ve başvuru yapılacak

Alınacak unvanların sırasıyla 1500 Kabin memuru ve 150 si kabin memuru olacak şekilde kadro dağılımı yapılmış olup farklı türden alımların yapılmayacağı belirtilmiştir.

2022 yılının Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları yani yaz aylarını kapsayacak şekilde hali hazırda pilotu bulunan kurumun açıklamasına göre Birleşik Krallık’ta 150 yeni pilot öğrencinin işe alınacağı belirtiliyor. Ek olarak ise işe alım planının işler hale getirecek.

Başvuru yapacaklar için başvuru şeklinin, başvuru tarihlerinin ve başvuru şartlarının henüz kurum tarafından belirtilmemiştir.

kabin-memuru-alimi-is-ilanlari.jpg

Başvuru yapacaklar için ilan henüz yayınlanmamış olup önümüzdeki haftalar içerisinde kurum tarafından yayınlanacağı açıklandı.

Sosyal medya ve cep uygulamamızı indirerek anlık ilana ulaşın.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum