Ziraat Bankası hesaplara 1500 tl yatırma kampanyasında son 13 gün

Ziraat Bankası hesaplara 1500 tl yatırma kampanyasında son 13 gün

Ziraat Bankası, hesaplara 1500 TL yatırma kampanyasında son 13 gün uyarısı yaptı. Hesap uyarıları kapsamında yapılan bu bildirimle birlikte müşterilerin hesaplarına anında 1500 TL yatırılacağı haberi verildi.

Bu kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin son 13 gün içerisinde başvuru yapmaları gerekmektedir. Ziraat Bankası tarafından yapılan banka SMS uyarısı ile müşterilerin dikkatli olmaları ve kampanya süresini kaçırmamaları önemle belirtilmiştir. Ayrıntılı banka hesap bilgileri ve başvuru şartları Ziraat Bankası resmi web sitesinden öğrenilebilir.

Mart ayında düzenlediği kampanyalarla müşterilerine bol bol hediye dağıtan Ziraat Bankası, yeni kampanyası kapsamında hesaplara anında 1.500 TL yatıracağını açıkladı. Ziraat Bankası, Gürgençler ile yaptığı iş birliği kapsamında, Gürgençler mağazalarından yapılacak Mac veya iPad alışverişlerine 1.500 TL Bankkart Lira hediye edileceğini duyurdu.

Ayrıca, kampanyanın 31 Mart’ta sona ereceği ve bu nedenle müşterilerin acele etmesi gerektiğini paylaştı.

Ziraat Bankası Hesaplarındaki 1500 TL Yatırma Kampanyası Detayları

Ziraat Bankası, müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. Hesaplarına 1500 TL yatıranlar, %5 faiz avantajından yararlanacak. Kampanya kapsamında 1 yıl vadeli hesaplar için geçerli olup, detaylı bilgi ve başvuru için en yakın Ziraat Bankası şubesine uğramanız yeterli.

Kampanya Detayları:

Hesap türü: Vadesiz hesaplar için geçerlidir.

Faiz oranı: %5

Vade süresi: 1 yıl

Ziraat Bankası Kampanyasının Son 13 Gününe Özel Fırsatlar

Ziraat Bankası, müşterilerine özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Kampanyanın son 13 gününde, birbirinden avantajlı kredi ve yatırım seçenekleriyle müşterilerini bekliyor.

Bu kampanya kapsamında, %0 faizli kredi imkanı, yatırım hesabı açan müşterilere özel avantajlar ve düşük komisyonlu işlem fırsatları gibi birçok ayrıcalık bulunuyor.

Ziraat Bankası'nın bu fırsatlarından yararlanmak için son 13 günü kaçırmayın. Detaylı bilgi için banka şubelerinden veya resmi internet sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.