Türk Telekom Güncel! Nisan 2023 Personel Alımları

Türk Telekom Güncel! Nisan 2023 Personel Alımları

Türk Telekom tarafından yayınlanan güncel ilanlar birçok vatandaşın merak konusu haline gelmiştir. İlgili kurum güncel 2023 yılı Nisan ayı ilanlarını bugün itibariyle yayınlamış ve adaylar için başvurularını açmıştır. Nisan ayı personel alım detayları?

Türk Telekom kendi bünyesinde istihdam etmek üzere birçok kadroda yüksek maaşla uzman alımı mühendis alımı işçi alımı ve personel alımı yapacağını açıkladı. Kurum tarafından yapılacak olan pozisyonlar resmi internet sitesi üzerinde şu şekilde verilmiştir: Birlikte de yerli kıdemli teknik analiz raporlama uzmanı, geniş bant teknik analisti, test analisti iş zekası, veri kalitesi sızma testi uzmanı BT operasyonları uzmanı veri ambarı kıdemli uzmanı, veri güvenliği bütünlüğü uzmanı, mobil erişim kalite güvence kıdemli uzmanı ve yönetim uzmanı kadrolarında alım yapılacaktır.

Türk Telekom personel alımı başvuru şartları nedir?

Türk uyruklu vatandaşlardan yapılacak olan alımlar için adayların teknik pozisyonlar için 30 yaşını tamamlamamış olması gerekmektedir.

Aynı zamanda stajyer pozisyonları için de her kadroda alımlar yapılacağı için stajyer pozisyonlarına başvuru yapmak isteyen öğrenci adaylarının ise 25 yaşını tamamlamamış olması gerekmektedir. Staj başvuruları için tercih edilen bölümler bilişim mühendisliği elektrik elektronik mühendisliği endüstri mühendisliği ve işletme bölümlerinden alım yapılacaktır.

Önlisans ve lisans olmak üzere 2 eğitim kademesinde yapılacak olan alımlar için adayların ilgili meslek yüksekokullarından ve fakültelerden mezuniyet işlemlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir. Staj başvuruları bu şart dışında gerçekleşecektir.

Staj başvurusu yapacak olan öğrencilerin üçüncü veya dördüncü sınıf eğitim kademesinde olması gerekmektedir bir ve ikinci sınıf eğitim kademesinde olan öğrencilerden başvurular alınmayacaktır.

Türk Telekom personel çalışma yöntemi nedir?

İlgili kurumun resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre deprem bölgesinde yaşayan personeller yerinde çalışma deprem nedeniyle şehir değiştirmek zorunda kalan ve yaşam alanlarını kısıtlayan adaylar Ankara ve İstanbul olmak üzere hibrit çalışma stajyer olarak çalışacak olay adaylar ise uzaktan çalışma yöntemi ile işe alınacaktır.

Güncel ilan başvurular nasıl yapılacak?

İlgili ilana başvurular ilanların yayım tarihi olan 24 Mart 2023 Cuma itibariyle başlamıştır. Adaylar başvurularını Türk Telekom resmi internet sitesi üzerinden elektronik ortamda yapacaklardır. Herhangi bir Türk Telekom ana bayisi veya küçük bayiliklerinden başvurular alınmayacaktır. Çünkü Alımlar kurumun merkez binasında gerçekleşecektir. Size vermiş olduğumuz başvuru linki üzerinden online başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

turk-telekom-personel-alimi.jpg

Güncel İlanlar

Türk Telekom İş İlanları

Türk Telekom Personel Alımı

Başvuru linki

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayın

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.