Türk Kızılay Ramazan Erzak Kolisi Başvuru Ekranı Açıldı!

Türk Kızılay Ramazan Erzak Kolisi Başvuru Ekranı Açıldı!

Türk Kızılay ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi yardımı yapacağını açıkladı. Başvurular online olarak alınacaktır. Başvuru ekranı açıldı! Tıkla-başvur!

İhtiyaç sahibi olan aileler için çeşitli kamu kurumları ve belediyeler Ramazan ayı boyunca yardım yapacağı bilgisi bugünler de paylaşılmaya başlanmıştır. İlk açıklama Kızılay tarafından geldi ve 11 ayın Sultanı Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin yardımına koştu! Yüz binlerce ailelere yardım ulaştıran kurum, yurt içinde ve yurt dışında çeşitli projelere imza atmıştır. İnsanların temek ihtiyaç seviyesinde olan yardımları düzenli olarak ailelere ulaştırmaktadır.

Açıklamış olduğu son yardım paketi ise ramazan ayı için erzak kolisi paketidir. Kızılay erzak kolisi paketine nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları nelerdir? Erzak paketleri içerisinde neler bulunmaktadır? Detayları sizler için derledik ve haberimizin içeriğinde sunduk!

Yardım Başvuruları Nasıl Yapılacaktır?

Kızılay erzak yardımı paketine başvurular kamu kurumunun resmi internet sitesi üzerinden online olarak alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar aşağıda bırakmış olduğumuz başvuru linki üzerinden başvurularını yapacaklardır. Başvuru linkine tıkladığınızda karşınıza çıkan sayda da sizden; ad soyad, doğum tarihi, cinsiyet, e-posta adresiniz, cep telefonunuz, bulunduğunuz il ilçe, ev adresiniz ve başvuru nedeniniz ile ilgili olan alanları doldurmanız istenmektedir. İstenilen bilgileri doğru olarak doldurduğunuzdan emin olduktan sonra başvuru işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Başvuru linki

Erzak Kolileri Ne Zaman Dağıtılacak?

Yardım faaliyetleri için başvuru ekranı bugün aktif hale gelmiştir. Yardım kolilerinin ne zaman dağıtılacağına dair resmi bir açıklama yapılmamıştır. Resmi açıklamanın yapılmasının ardından haberimizde yerini alacaktır.

yardim-kolisi.jpg

Yardım Kolilerinin İçerisinde Neler Var?

Kızılay yardım kolisi içerisinde temel gıda olarak; bulgur, pirinç, kuru fasulye, makarna, toz şeker, sıvı yağ, zeytin, kırmızı mercimek, salça, un, çay ve bulgur bulunmaktadır.

Ramazan kolisi yardımı

Erzak yardımı

Kızılay erzak yardımı

Kızılay yardım

Gıda yardımı

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayın

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.