TOKİ 2022 106 Bin TL ye Ev Alma İmkânı

TOKİ 2022 106 Bin TL ye Ev Alma İmkânı

TOKİ 106 BİN T YE büyükşehirde ev alma imkânı sağlıyor. Günlük 14 TL ile ev alma imkânı sağlayın. Büyükşehirden ev almak isteyenlere fırsat. Farklı Büyükşehirlerde Ev alma imkanı sağlandı. Detaylar Haberimizin içeriğinde.

Ev sahibi olmak Büyükşehirlerden ev almak isteyenlere TOKİDEN fırsat. Büyükşehirlerden ev almak isteyenlere ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ’den ev fırsatı. TOKİNİN yaptığı son dakika duyurusunda göre 1+1, 2+1, 3+1 daireleri en az 106 Bin TL ye satışa koyuldu.

İlana göre belirtilen konutlar Ankara, Bolu, Balıkesir, Bursa, Çorum, Çanakkale Ağrı ve birçok büyükşehirlerde satışa sunulacak.

TOKİ konut satış başvuruları e-devlet üzerinden çevrimiçi ortamda yapılacaktır.

Büyükşehirlerden memleketinden ev sahibi olmak isteyenler amacıyla TOKİ kaçınılmaz bir fırsat sundu. TOKİ yaptığı son dakika duyurusunda 1+1, 2+1, 3+1 daireleri en düşüğü 106 bin 828 TL’ye satışa koydu. TOKİ üstelik vade miktarınıda 53.414.06 Tl peşinat istendiği belirtildi. Başlangıç bedelinin 445,12 TL olduğu belirtildi.

TOKİ Başvuru Şartları;

T.C. vatandaşı olmak.

Projenin bulunduğu il ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olmak.

Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması gerekmektedir.

Kendisine eşine ve veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun olmaması gerekmektedir.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.