TBMM’ Den Asgari Ücret Geçti! 2000 TL Ödeme Yapılacak

TBMM’ Den Asgari Ücret Geçti! 2000 TL Ödeme Yapılacak

TBMM’ den asgari ücret haberini bekleyenler için 2000 TL destek ödeme yapılacak. Karar TBMM’den geçti. Ek olarak 2000 TL civarında destek ödemesi yapılması için karar geçti. İşte ikramiye almanın daha fazla detayı…

Türkiye Büyük Millet Meclisi yani TBMM’den asgari ücret geçti. 2000 TL destek ödeme yapılacak. Eğer onaylanırsa Kurban Bayramı kapsamında asgari ücret ile çalışanlar için ek olarak 2125 TL ikramiye verilecek.

İkramiye Teklifi TBMM'ye Sunuldu

Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy asgari ücret ile çalışanlara ikramiye verilebileceğine ilişkin bir teklifin verildiğini belirtti. Kabul edildiği zaman asgari ücretliler için az da olsa yükünü hafifletebileceği bir ikramiye teklifi olarak belirlendi. Artan enflasyona karşı vatandaşların geçim derdine göz yumulmaması gerektiğini belirtilen Hüseyin Avni Aksoy asgari ücretle çalışanlar için de TBMM’ye kanun teklifi verdi. Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu kapsamında bir değişiklik yapılarak Asgari Ücretliler için ikramiye ödemesi teklifi sunuldu.

2125 TL İkramiye

Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’un TBMM bünyesine asgari ücretliler için ikramiye verilmesi konusunda verilen teklifin ayrıntılar belli oldu. Resmi olarak yapılan açıklamaya göre teklifin kabulü durumunda asgari ücret ile çalışanlar için kurban bayramı öncesi 2 Bin 125 TL gibi bir rakamda destek ödeme yapılacağı yani ikramiye ödemesi yapılacaktır.

Yani bu yapılan açıklamalara göre teklif Kurban bayramı öncesi kabul edilirse Kurban bayramı öncesi emekliler gibi asgari ücret ile çalışanlar da bayram ikramiyesi alacaklardır.

Teklif şuanlık kabul edilmesede gündemde durmaktadır. Milyonlarca kişinin gözü bu haber üzerinde.
Açıklama yapıldığı zaman anlık öğrenmek isteyenler için aşağıda yer alan uygulamamızı indire bilirsiniz.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum