Sultangazi Belediyesi 30 İşçi Alacak

Sultangazi Belediyesi 30 İşçi Alacak

Belediye işçi alımı yapıyor. İstanbul Sultangazi belediyesi işçi alımı yapılacağı hakkında kişiler için detaylı bilgi verilecektir. Başvurular ve tarihler hakkında da bilgi verilecektir.

Sultangazi Belediyesi 30 İşçi Alımı Yapıyor

İşe alınması beklenen kişiler için son başvuru tarihi olarak da 19 Nisan 2023 tarihi belirlenmiştir. Bu nedenle kişilerin en geç bu tarihe kadar başvurularını yapmaları ve gecikmeden işe alımlar için harekete geçmeleri gerekmektedir.

Kişilerin işe alınması adına belirli prosedürler uygulanmakta ve de bazı şartlar aranmaktadır. İstanbul Sultangazi belediyesi son başvuru günü ne zaman? Konusunda kişilerin 19 Nisan’a kadar başvuru oluşturması gereklidir.

İstanbul Sultangazi Belediyesi İşe Alım Şartları Nelerdir?

Kişilerin ilk olarak TC vatandaşı olması ve Sultangazi ilçe sınırlarında oturuyor olması gerekir. Erkek olması, 20 yaşını bitirmiş ve de 50 yaşını doldurmamış olmak gerekir. En az ilkokul mezunu olunması, herhangi bir suçtan dolayı ceza yememiş olmak ve de mahkum olmamak da gerekmektedir. Askerlikle ilişkisinin olmaması ve de emekli olmamak ya da emekliliğe hak kazanmış olmamak gerekir.

isci-alimi-ilani.jpg

Kişilerin başvurularını oluşturmaları halinde görüşme yeri olarak belediyeye gitmesi ve burada ilgili kişiler ile görüşmesi gereklidir. Kişiler için mülakat yapılacak olup mülakatta kişilere SMS olarak bildirilecektir. Mülakatın tarihi ve saati bu SMS içerisinde yer almaktadır. İstanbul Sultangazi belediyesi işe alım şartları bunlardan oluşmakta ve kişiler bu doğrultuda başvuru yapmaktadır.

İstanbul Sultangazi Belediyesi Başvuru İçin Belgeler Nelerdir?

Kişilerin başvuru yapması ve de en doğru eksiksiz şekilde başvurularını oluşturması için belirli şekilde belgeler bulunur. Öncelikle bu belgeler hazırlanarak kişilerin bu belgeler ile beraber belediyeye müracaat etmeleri gerekir. Kişilerin başvuru formu, kimlik fotokopisi, adli sicil belgesi, ikametgah belgesi, diploma fotokopisini alıp başvurusunu iletmesi gerekmektedir.

Başvuru formu kişilere başvuru esnasında verilecek olup formun doğru ve eksiksiz şekilde doldurulması gerekir. Tüm bu belgeleri hazır eden kişilerin başvurularını iletmesi halinde belediye kendileri ile iletişime geçmektedir. Başvurular Belediyeye şahsen müracaat ederek yapılacaktır.

Belediye işçi alımı

İŞKUR iş ilanı

Kamu işçi alımı

İstanbul iş ilanları

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.