Öğrencilere Müjde! Karşılıksız 1250 TL Burs Veriyor

Öğrencilere Müjde! Karşılıksız 1250 TL Burs Veriyor

Üniversite’de eğitim gören öğrenciler için karşılıksız 1250 TL burs desteği veriliyor. BMC “BMC ile Gelecek Senin” projesi kapsamında ihtiyacı olan öğrencilere herhangi bir karşılığı olmadan 1250 TL burs vereceğini duyurdu.

Öğrencilere müjde işte bir burs daha var. Üniversitelerin bahar dönemi başlamasıyla birlikte 9 ay boyunca karşılıksız burs verileceğini duyuran BMC, başvuru şartlarını ve tarihlerini açıkladı. Lisans öğrencileri, yüksek lisans ve doktora eğitimini devam ettirmek amaçlı 1250 TL burs başvurusuna başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru yapacak adaylar için bazı özel şartlar var.

İşte özel başvuru şartları;

Üniversitelerin; Boğaziçi Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İstanbul Zaim Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversite

Bölümlerin ise; Bilgisayar Mühendisliği, Ekonomi, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İktisat, İşletme, İşletme Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Matematik, Matematik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği öğrencileri olması gerekmektedir.

Burs İçin Genel Başvuru Şartları ise;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

İhtiyaç sahibi olmak,

Adli sicil kaydı temiz olmak,
Vakıf üniversitelerinde okuyan öğrencilerin %100 burslu olması,

Hazırlık sınıfı, birinci sınıf veya ara sınıfta olması gerekmektedir.

Bursun devam etmesi için öğrencinin hiçbir şekilde alttan dersi olmaması gerekmektedir.

Burs Başvuru Şekli ve Tarihi

Öğrencilerden 2021 yılı girişli ÖSYM sınav sonuç belgesi, öğrenci belgesi, transkript, nüfus kimlik kartı, vukuatlı nüfus kayıt örneği ve vesikalık fotoğraf istenilmektedir. Burs yardımı için başvuruda bulunacak öğrenciler başvurularını 15 Şubat 2022 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor.

Öğrenci mail yoluyla veya bursu temin eden şirketin ofisine şahsen istenilen belgeleri vererek başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.