OGM personellerine yeni ödeme yapılacak

OGM personellerine yeni ödeme yapılacak

OGM müdürü tarafından yapılan açıklama ile OGM bünyesinde istihdam edilen Orman Muhafaza memuru ve Orman Mühendisleri yapacakları görevlerde hak ettikleri harcırahları alabilecekler. OGM teşkilatı personeli tarafından beklenmekteydi.

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile OGM bünyesinde sözleşmeli olarak çalışan orman mühendisi, orman muhafaza memuru ünvanı ile çalışan kamu personellerine harcırah müjdesi verildi.

ogm1.jpg

OGM Harcırahlar Hangi Kamu Personelleri Faydalanacak?

OGM müdürü tarafından yapılan açıklama içeriğine göre bundan sonra harcırah alabilecek olan kamu personelleri Devlet Memurları Kanunu 4/B maddesi kapsamında çalışan Orman Mühendisleri, Orman Muhafaza Memurları ve 4/B li olarak çalışan diğer personelleri kapsayacak.

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey tarafından yapılan açıklama; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında görev yapan sözleşmeli orman mühendisi, orman muhafaza memuru ve diğer sözleşmeli personelin harcırah alabilmesiyle ilgili talimat birimlerimize gönderilmiştir. Teşkilatımıza ve mesai arkadaşlarımıza hayırlı olsun şeklinde yayınlandı.

bekir-karacabey-aciklama.jpg

Kaynak:kamupersonelialim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.