Milli Savunma Bakanlığı 15.500 TL Maaşla 8 Kamu Personel Alımı

Milli Savunma Bakanlığı 15.500 TL Maaşla 8 Kamu Personel Alımı

Milli Savunma Bakanlığı 8 kamu personel alımı yapacağını duyurdu. Ortalama 15.500 TL maaşla yapılacak olan alımlar için Bakanlık tarafından başvuru tarihleri açıklandı! Başvurular nasıl yapılacak? Başvuru tarihleri nedir?

Milli Savunma Bakanlığı Kamu Personel Alımı

Milli Savunma Bakanlığı, sözlü sınav puanı başarı sırasına göre 8 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını açıkladı. İşe alınacak olan personeller bilgi işlem dairesi başkanlığında İstanbul ilinde istihdam edilecektir. İlan için ikametgah şartı aranmamaktadır. Sözlü sınav bakanlık tarafından uygulanacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar için başvuru şartları açıklanmıştır. İşte o başvuru şartları.

Memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Adayların 2021 veya 2022 KPSS puanına sahip olması gerekmektedir. Başvuru adaylarının her 2 yıldan birinden en az 70 puan almış olması istenmektedir. Değerlendirmeler P3 puan türünde yapılacaktır.

Adayların meslek hayatlarında en az 3 yıl geçirmiş olmaları istenmektedir.

İlana, Yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği, elektronik haberleşme mühendisliği, elektronik mühendisliği bölümlerinden birinden mezun olmuş alan adaylar başvuru yapacaktır. Ayrıca bu bölümlerden yurt dışında bulunan üniversitelerden mezun olan adaylar da bu ilana başvuru yapabileceklerdir.

Adayların şu an için güncel olması şartıyla güncel programlama dillerinden 2 tanesini bildiğini belgelemesi gerekmektedir. Bu şartı sağlamayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Bu ilana Türk uyruklu vatandaşlar başvuru yapabileceklerdir. Erkek adayların ise askerlik görevini yerine getirmiş olması şartı aranır. Muaf olmuş olanlar da başvuru yapabileceklerdir.

kamu-personel-alimi.jpg

Başvuru tarihi süresinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

8 Meslekte yapılacak olan alımlar için yapılan açıklama şu şekildedir; İş geliştirme analisti, Sunucu işletme uzmanı, Yazılım geliştirme uzmanı, Ürün portal uzmanı, Son kullanıcı güvenlik sistemleri uzmanı, Ağ uzmanı 1-2 ve Sunucu sistemleri uzman mesleklerinde alım yapılacaktır.

Devlet memuru alımı başvuruları nasıl yapılacak?

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılacak olan alım için başvurular 27 Mart tarihi itibariyle başlamıştır. Adayların başvurularını 9 Nisan tarihine kadar tamamlamış olması gerekmektedir. Başvurular personel temin internet sitesi üzerinden online olarak yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyenler sisteme e devlet şifreleri ile erişim sağlayabileceklerdir. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar, bakanlık tarafından ileri bir tarihte yapılacak olan duyuruya göre bilgi sahibi olacaklardır.

MSB Personel Alımı

Son Dakika Personel Alımı İlanı

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.