Kız Öğrencilere Destek! Ayda 1500 TL Burs

Kız Öğrencilere Destek! Ayda 1500 TL Burs

Bir adım var programı kapsamında üniversite okuyan kız öğrencilere maddi destek veriliyor. Ayda 1500 TL Burs başvuru ekranı açılarak hizmet vermeye başladı. başvuru online yapılacak.

Üniversite okuyan kız öğrencilerin temel ihtiyaçlarını karşılamaları için Bir Adım Var Programı kapsamında maddi destek yapılıyor. Öğrencilerin temel ihtiyaçlarını karşılaması amacı ile oluşturulmuştur. Hayallerine kavuşacak olan öğrencilere maddi destek ayda 1500 TL olacaktı belirlenmiştir. Meslek ve kariyer hedefleri için verilecek olan bu yardımın burs başvuruları başlamıştır. Herhangi bir kurumdan burs ya da kredi alan kız öğrenciler de başvurularını yapabiliyorlar. Peki, başvuru nereden yapılıyor? Nasıl yapılıyor?

1500 TL Burs Başvurusu

Başvuru için yapmanız gereken nedir? Birçok kurum ve burs veren yerler dışında bursa başvurusu yapmanız için bu projeyi de değerlendirmeniz önerilir. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde Yükseköğretim Kurumlarını kazanmış olan kız öğrenciler destek alabilir. 2020 yılında açıklanan verilere göre toplam 8 milyona yakın üniversite öğrencisinin 3 milyonu kız öğrencilerden oluşuyor. Spor, sanat, akademik, bilim gibi dallarda da barılı olan kız öğrencilere ulaşmak amacı ile bu proje yapılmıştır.

Eğitim dönemleri Eylül ve haziran aylar arasında 1500 TL burs verilecektir.

Bursa Şartları

Üniversite öğrencisi olmak,

Kadın olmak,

Sanat, spor, akademi, bilim alanlarından herhangi birinde olmak,

Ödül,

Başarı belgesi,

Referans olabilecek öğretmen, antrenör,

Desteğe ihtiyaç duymak,

Bu şartları sağlamanız durumunda başvuru yapabilirsiniz.

Erkekler, ilkokul, lise öğrencileri başvuru yapmaz. Ayrıca sanat bilim dışında bir bölümde okuyan da başvuru yapamıyor. Değerlendirme sonuçları Kasım ayında açıklanacak. Bunun için hemen başvurunuzu yaparak herhangi bir yaş, okul kriteri olmadan siz de şansınızı deneyebilirsiniz. İstenen belgelerin online olarak iletilmesi ile üniversite burs başvurusu yapabilirsiniz. Herhangi bir şekilde diğer burslarınız ile alakalı bilgi alınmaz.

Aşağıda verilen link adresini yeni sayfada açarak başvuru yapınız.

https://e-bursum.com/ilan-temel-bilgiler?su=8Sr6IBWsFf0%3D&sc=1W8PSABBS60%3D

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum