Kadınlara 2500 TL Yardım Başvuru Şartları

Kadınlara 2500 TL Yardım Başvuru Şartları

3 farklı banka kadınlar için 2500 TL destek ödemesi başlığı altında kampanya başlattı. Ev hanımı olan kişilere destek parası yatacak. Detaylar haberimizde...

Kampanyayı gerçekleştiren Ziraat Bankası, Akbank ve Denizbank ev hanımlarına 2500 TL yardım yapacaklarını açıkladılar. Banka kadınlara yardımları nasıl yapacağını sundu.

Ev hanımlarına 2500 TL ödeme yapılacağı açıklandı. Ev hanımı olan kişilere 2.500 TL'ye kadar ödemeler bankalar tarafından artı para başlığında hesaplarına yatırılacak. Bankaların yapmış olduğu duyuru ile birlikte ev hanımı olan ve banka kredi notu oluşan kişilere 2.500 TL'ye kadar banka hesapları üzerinden artı para verilecek. Eğer bir banka hesabınız varsa banka hesabının mobil uygulaması üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası Kampanyası

Ziraat Bankası üzerinden hesabınız varsa bu bankanın mobil uygulamasına girerek kendi hesabınız bölümünden başvurunuzu yapabilir ve onaylanan limiti hemen hesabınıza yatırabilirsiniz. Ziraat Bankası 2.500 TL'ye kadar nakit kampanyasına başvuru yapacak olan kişilere hızlı bir şekilde sonuç vermektedir.

Akbank Kampanyası

Akbank üzerinden 2.500 TL'ye kadar ev hanımı olan kişilere nakit kampanyası başladı. Akbank direkt uygulaması üzerinden başvuru yapacağınız bu paraya hemen onay alabildiğiniz gibi hesabınıza artı para olarak yükleyebilirsiniz.

Denizbank Kampanyası

Denizbank üzerinden hesabı olan kişilerde kurtaran hesap adında 2.500 TL'ye kadar artı para kullanabiliyorlar. Denizbank ev hanımı olan kişilerin kredi notu 1300 ve üzerinde olması durumunda bu parayı kimliksiz ve gelir belgesiz olarak mobil uygulaması üzerinden veriyor.

NOT: Hangi banka kampanyasına katılacaksanız mobil uygulamasını indirerek işlem yapmanız gerekiyor.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum