İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Destek! 5000 TL Maaş için BAŞVUR!

İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Destek! 5000 TL Maaş için BAŞVUR!

İŞKUR’un büyük yardım ve istihdam projesi bu olabilir! Çalışmayan kadınlara 5000 TL maaş bağlanacak! Başvuru yapmak için hemen tıklayınız. Detayları ve başvuruları haberimizde sizler için sunuldu!

Ev hanımları için İŞKUR’dan müjdeli haber geldi! Hem evinizle hem de çocuklarınızla ilgilenip para mı kazanmak istiyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz. İŞKUR’un bu fırsatı kaçmaz. İŞKUR’un çalışmayan kadınlar için başlatmış olduğu proje detayları sizlere verildi!

İŞKUR üzerinden gelen güncel açıklama ışığında; ev hanımlarına kurum tarafından hem maaş bağlanacak hem de aile bütçesini katkı sağlamak isteyen aynı zamanda da ekonomik olarak özgürlüğünü elde etmek isteyen kadınlar için kaçırılmayacak fırsat.

Kamu kurum ve kuruluşları ihtiyaç sahibi ailelerin ve kadınların yanında olmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal projelerinin yanı sıra, Türkiye İş Kurumu da vatandaşların yayında olmaya devam ediyor. İŞKUR’un yeni hazırlamış olduğu proje kapsamın da ev hanımlarına 5000 TL yardım yapılacağı açıklandı.

Çocuğu olan ev hanımlarına ise aynı zamanda anasınıfı desteği de sağlanıyor. Bu proje kapsamın da hem çocuğunuz anasınıfına gitme şansı buluyor hem de siz para kazanmış oluyorsunuz.
Mesleki Eğitim Kursları için üst yaş sınırı bulunmuyor. Her yaştan kadın adaylar başvuru da bulunabileceklerdir.

Kursları Başvurular Nasıl Yapılacak?

Kurslara başvurular İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden alınıyor. Başvuru yapacak olan ev hanımlarının öncelikle İŞKUR üzerine kayıtlı olması gerekir. Kayıtlı olmayanların da kaydının bulunmaması gerekiyor.

Bu kurslar kapsamın da minimum 5 maksimum ise 8 saat eğitim almanız gerekiyor. Hafta da 5 gün olmak kaydıyla ortalama 36 saat eğitim almanız gerekiyor. 160 günden fazla da kurs eğitimi alınamıyor.

İŞKUR Kaydı Nasıl Açılır?

Kayıtlar İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya bulunduğunuz şehir ve ilçedeki şubeye giderek şahsen veya online kayıt yaptırmanı mümkündür.

Başvuru linki

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.