İŞKUR Üzerinden Ev Hanımlarına Evde İş İmkanı

İŞKUR Üzerinden Ev Hanımlarına Evde İş İmkanı

Evde ek gelir kaynağı oluşturmak isteyen ev hanımlarına İŞKUR tarafından evde iş imkanı sunulmaya devam ediyor. Evde ev işlerini yapan ev hanımları bir taraftan da aile ekonomisine katkıda bulunabilecek.

İŞKUR tarafından sunulan evde iş imkanı ile binlerce insana ek gelir kapısı açılıyor.

Evde sadece paketleme işlemi yaparak para kazanmak artık çok uzak değil işte detaylar

Son senelerde fazlasıyla talep edilen evinden iş yapan personel taleplerini değerlendirmek amacıyla İŞKUR evde iş arayanların isteklerini karşılamak ve evde iş imkanı sunan işletmelerin personel ihtiyacını karşılamak amacıyla evde iş arayanlarla, evde iş verenleri bir araya getiren program yürütüyor.

Evde iş arayan, ek gelir oluşturmak isteyenlerin ve işletmelerin sigortalı işçi maliyetini vb. azaltmak istemesi nedeniyle fazlasıyla ilgi çeken proje İŞKUR üzerinden sunuluyor.

İŞKUR Evde Çalışma Fırsatları

İŞKUR üzerinden sunulan evde iş fırsatlarının başında paketleme işleri geliyor. Paketleme işlerinin başını kına paketleme çekerken, sabun paketleme vb. birçok şeyin paketlemesi yapılıyor bu da fazlasıyla iş imkanı sunuyor. Sunulan iş imkanlarından yararlanarak ayda 1000 TL’ den başlayarak 10000 TL’ ye kadar para kazanabilirsiniz.

Evde iş imkanından yararlanabilmek için öncelikle herhangi bir İŞKUR şubesine giderek işsizlik kaydı oluşturmalısınız. Kaydınız oluştuktan sonra danışmanınız sizi evde iş arayanların bulunduğu havuza dahil ediyor. Bu havuz sayesinde İŞKUR internet sayfasını sürekli takip etmenize gerek kalmıyor, iş fırsatı oluşunca size cep telefonu ile bilgilendirme yapılıyor.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum