İŞKUR Evde Paketleme ile Bin TL Maddi Gelir Kaynağı

İŞKUR Evde Paketleme ile Bin TL Maddi Gelir Kaynağı

İŞKUR evde paketleme işine başvuru yapan birçok kişi ayda bin TL’ye varan gelir kazanma şansı elde ediyor. Belirli aralıklarla çıkan ilanları takip ederek gelir şansını yakalayabilirsiniz.

İŞKUR evde paketleme ilanlarını bularak aylık belirli aralıklarla düzenli gelir elde edebilirsiniz İşsiz nüfusa önemli bir kapı aralayan İŞKUR ayda 1000 TL’ye kadar ek gelir imkanı sağlıyor. Özellikle ev hanımları ve evde boş zamanı olan diğer kişiler başvurularını yaparak kazanç kapılarını aralayabilir.

Evde Paketleme Kurallara Uygun Yapılıyor

Kurallara uygun bir şekilde paketlenmesi ve kutulanması istenen ürünler belirli bir düzenle oluşturuluyor. Nikah şekeri, kulak çubuğu, sabun, tel toka, poşet katlama ve birçok ürünün paketlenmesi firmalar tarafından istenebiliyor. İŞKUR kaydı olan firmanın bu talepte bulunurken neler istediği açıklamalarında da belirtiliyor.

İlan Takibi Ekonomik Fayda Sağlıyor

İşkur ilanları takibini yapan kişiler ekonomik açıdan fayda sağlamak için öncelikle firmalara ulaşma yolunu bulmalıdır. Ev ekonomisine katkınızın devamlı olması için kurumun açık iş ilanlarında paketleme işi veren firmalara özgeçmiş veya form göndermelisiniz. Ülke ekonomisine de evden çalışma şeklinde katkısı olan paketleme işine başvururken kimlik numaranız gerekiyor.

Evde Paketleme İlanlarına Nasıl Başvurulur?

Evde paketleme ilanları için İŞKUR ve diğer platformlarda başvurularınızı yapabilirsiniz. Güvenilir kanallardan başvuru olmasına dikkat edilmesi gerekiyor ve İŞKUR bu anlamda fark yaratıyor. Adayların öncelikle İŞKUR sitesinde gereken bilgilerini hazırlamış olması gerekiyor.  İkamet bilgileri de dahil olmak üzere adayların başvuru formu doldururken bilgilerini tam olarak kaydetmesi önemli diğer konulardan…

Sadece ev hanımları değil boş zamanı olan birçok aday da evde paketleme başvurusu yapabiliyor. Evde paketleme için kurs açılması halinde adayların kurs bölümünden başvuru yapması gerekiyor. Her şehrin ayrı kursu olduğu üzere İŞKUR danışmanınıza yönelerek işlem yapmalısınız. İş ilanları kısmında paketleme duyurusu varsa da bu alandan işlem yapmak gerekiyor.  

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
224 Yorum