GSB Bakanı Kasapoğlu KYK Borçları Silinmesi Konusunda Açıklama

GSB Bakanı Kasapoğlu KYK Borçları Silinmesi Konusunda Açıklama

Gençlerimizi hiçbir zaman mağdur etmedik’’ Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu gençlerin yaz aylarını etkin şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilecek proje hakkında konuştu. Detaylar haberimizin içeriğinde.

Muharrem Kasapoğlu KYK faizleri hakkında konuştu. Son dönemde gençlerin sık sorunu olan biri haline dönüşen Kredi yurtlar kurumu kredi faizleri konusunda konuşan Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet muharrem Kasapoğlu Gençlerimizi hiçbir zaman mağdur etmedik, Sayın Cumhurbaşkanı kabine toplantısında detaylıca açıklama yapacak" açıklamasında bulundu.

Bakan KYK yurtları için ‘’ Bu yurtlar sadece öğrencilerin değil gerektiğinde tüm bu memleketin evlatlarının hatta yurt dışından gelen misafirlerin de yurdudur. Ve bu yaz yeni bir uygulamaya geçiliyor.’’ Açıklamalarında da bulundu.

Ülke geneli belirlenen yurtlarda gençlerin yazın aktif şekilde değerlendirmelerini sağlamak için hayata geçirilecek olan proje hakkında konuşma Yapan Gençlik Spor Bakanı Kasapoğlu açıklamada bulundu.

"351 sayılı Yurt Hizmetleri Kanunu var. Eski adı TEFE Bir faiz uygulaması değil öncelikle bunun altını çizmemiz lazım. Kanunda olan enflasyon bazlı bir süreç. Biz gençlerimizi hiç mağdur etmedik. Bizim hizmet anlayışımızda gençlerimiz hiç bir mağduriyete ezdirilmeyecek kadar önemli. Yurt içi enflasyon oranıyla ilgili detaylıca çalıştık. Bundan sonra da gençlerimizi mağdur etmemek için adımlar atacağız. İlk kabine toplantısında konuyu kamuoyuyla paylaşacak Adımlarımızı atacağız, çalışmalarımız hazır. Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı etraflıca bu konuyu kamuoyu ile paylaşacak’’ açıklamasında bulundu.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum