Faizsiz 100 Bin Lira Kredi İmkânı! Gençler ve Esnaflar Dikkat

Faizsiz 100 Bin Lira Kredi İmkânı! Gençler ve Esnaflar Dikkat

Faizsiz kredi çekmek isteyenler için 100.000 lira kredi imkanı Halkbank tarafından veriliyor. Esnaf ve gençler dikkat faizsiz kredi çekebilirsiniz. Halkbank'ın yaptığı açıklamaları ile birlikte işte önemli duyuru.

Halkbank tarafından 100.000 TL'ye kadar faizsiz kredi verileceği durduruldu. Esnaf ve gençler için dikkat çeken açıklama sıfır faizli kredi imkanı veriliyor. Bütçe 100.000 liraya kadar çıkarılabilir. Detaylar için haberimizi okuyunuz.

Halkbank’ın Tüm Açıklamaları Aşağıdaki Gibidir:

"3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında, kredi başvuru tarihi itibariyle en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olan ve ustalık belgesiyle ilgili meslek kolunda, son 1 yıl içinde kendi adına işletme kurduğunu belgeleyen girişimci esnaf ve sanatkârlara, %100 faiz indirim oranı uygulanacaktır.”

"193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun 9'uncu maddesinde belirtilen, geleneksel, kültürel, sanatsal değeri olan kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında (el dokuma işleri, bakır işletmeciliği, çini ve çömlek yapımı, sedef kakma ve ahşap oyma işleri, kaşıkçılık, bastonculuk, semercilik, yazmacılık, yorgancılık, keçecilik, lüle ve Oltu taşı işçiliği, çarıkçılık, yemenicilik, oyacılık ve bu işlere benzerlik gösterdikleri Maliye Bakanlığı’nca kabul edilen) faaliyet gösteren ve “Esnaf Vergi Muafiyet Belgesi” sahibi esnaf ve sanatkarlar % 100 faiz indirim imkanı ile kredi kullanabilmektedir."

"KOSGEB tarafından sağlanan hibe ve faizsiz kredi desteğinden yararlananlar hariç olmak üzere; KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini bitiren, kredi başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını tamamlamamış olan genç girişimci esnaf ve sanatkarlara KOSGEB tarafından onaylanan projelerini Bankamıza sunmaları durumunda, 100.000.-TL’ye kadar %100 faiz indirim oranı uygulanabilecektir. Bu krediden, önceki yıllardan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredi borcu bulunanlar yararlanamayacaktır."

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.