Esenler Belediyesinden Öğrencilere 1000 Tl Burs Desteği

Esenler Belediyesinden Öğrencilere 1000 Tl Burs Desteği

Esenler Belediyesi üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere 1000 TL burs desteği vereceğini duyurdu. Başvuru şartlarını taşıyan öğrenciler 1000 TL burstan yararlanabilecekler.

12. Sınıf öğrencilerin eğitim giderlerini karşılaması için MEB’e bağlı örgün eğitim kurumlarında okuyan öğrencilere destek verilecek.

Esenler Belediyesi yaptığı duyuruda Esenler sınırları içinde oturan ve şartları taşıyan öğrencilere burs verecek. Müracaatlar elektronik ortamda sağlanacak.

Esenler ‘de ikamet eden ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı örgün liselerde okuyan 4000’e yakın son sınıf öğrencileri Ocak, Mart ve Nisan ayında alacakları toplamda 1000 TL’lik destekle eğitimine rahat bir şekilde devam edebilecek.

1000 TL Burs Desteği İçin Başvuru Şartları

Esenler sınırları içerisinde ikamet etmek,

MEB’e bağlı okullarda örgün eğitim gören,

Üniversite (YKS) sınavına hazırlanması,

12. sınıf öğrencisi olmak gibi başvuru şartları var.

1000 TL Burs Desteği İçin Başvuru Şekli

Öğrenciler, Esenler Belediyesi Resmi internet sitesi üzerinden kullanıcı oluştur bölümüne tıklayarak kayıt oluşturmaları gerekmektedir. Daha sonra ise Online İşlemler bölümünden (https://onlineislemler.esenler.bel.tr/omis/#/login) T.C. Kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvurularını tamamlayabilirler.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun Açıklaması

“Kıymetli Velimiz,

Gönül belediyeciliğinin öncüsü Esenler Belediyesi olarak, çeşitli projelerimizle yediden yetmişe tüm Esenlerli hemşerilerimize destek oluyoruz. Özellikle gençlerimiz söz konusu olduğunda onlar için eğitim, spor, kültür, sanat, bilim ve teknoloji alanlarında yepyeni projeler geliştiriyor, maddi ve manevi olarak daima gençlerimizin yanında duruyoruz.

“Eğitime Tam Destek projemiz” ile Esenler ’de ikamet eden tüm lise son sınıf öğrencilerimize 1000 TL eğitim desteği sağlıyoruz. Gençlerimizin üniversite sınavlarına hazırlandıkları bu günlerde vereceğimiz bu destek; onlar için motivasyon, siz velimiz için ise bir bütçe katkısı olacaktır. Geleceğimizi inşa edecek olan gençlerimizin yarınlara daha umutlu bakabilmeleri; donanımlı, etkin, özgüveni yüksek ve girişimci bireyler olabilmeleri için her zaman olduğu gibi biz varız, sizin için buradayız.”

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.