Erdoğan’dan milyonlara bayram tatili ve erken maaş müjdesi

Erdoğan’dan milyonlara bayram tatili ve erken maaş müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yeni kabinesini ilk kez topladı. Kabine sonrasında kameraların karşısında açıklama yapan Erdoğan, milyonlara bayram tatili ve erken maaş müjdesi verdi. İşte detaylar..

Son Dakika: Erdoğan’dan milyonlara bayram tatili ve erken maaş müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonrasında yeni kabinesini ilk kez beştepede topladı. Yaklaşık 4 saat süren kabine toplantısında görevlerine yeni atanan bakanlar Erdoğan’a bilgilendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 4 saat süren kabine toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçti ve milyonlara bayram tatili ve erken maaş müjdesi verdi.

Kurban Bayramı 9 güne çıkarıldı

Kabine toplantısında görüşülen konuları açıklayan Erdoğan, önümüzde ki kurban bayramı tatilininde 9 güne çıkarılacağını müjdesini verdi. Erdoğan, turizm sektörünün canlanması için kurban bayramı öncesinde ki mesai günlerinde kamu çalışanlarının idari izinli sayılacağını ve böylelikle kurban bayramı tatilinin 9 güne çıkarılacağını duyurdu.

son-dakika-tatil.jpeg

Milyonlara erken maaş müjdesi

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması haberinden sonra bir müjdede emekli vatandaşlara geldi. Erdoğan, tüm emeklilere kurban bayramı öncesin de emekli maaşlarının verileceğini duyurdu. Milyonlarca emekli vatandaş kurban bayramı öncesinde bayram ikramiyesi ile birlikte emekli maaşlarını da hesaplarında görecekler.

Bayram ikramiyelerine zam var mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca emekliye ödenecek olan bayram ikramiyesine zam konusu hakkında bir açıklamada bulunmadı. Yani şu anki kararlara göre milyonlarca emekli vatandaşa kurban öncesinde ramazan bayramında olduğu gibi 2 bin lira bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak.

2023 bayram tatili, son dakika kurban bayramı tatili kaç gün.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum