En Az İlkokul Olmak Üzere Banka 250 Bin TL Kredi Fırsatı Sunuyor

En Az İlkokul Olmak Üzere Banka 250 Bin TL Kredi Fırsatı Sunuyor

Halkbank firmasından belirtilen açıklamaya göre en az ilkokul, ortaöğretim, lise, üniversite okuyan gençlere 12 ay geri ödemesiz kredi fırsatı sunuyor. Detaylı açıklamalar haberimizin içeriğinde aşağıda verilmiştir.

Halkbank firmasından yapılan duyurulara göre en az ilkokul maksimum üniversite olmak üzere okuyan ve mezun olan genç öğrencilere Genç nesil kredisi olarak tanımlanan ihtiyaç kredisi olarak 250 Bin’ TL olmak üzere kredi fırsatı sunuyor. Kredi ihtiyacı olan kişiler belirtilen kriterlere göre krediler verilecektir.

Genç Girişimci Kredisi

Halkbank bankası genç girişimci kredisi olarak tanımlanan krediye öğrenci veya mezun olanlara kredi fırsatı sunarak Türkiye halkın ihtiyacını büyük oranda gidererek 12 ay geri ödemesiz olarak belirtilen şartta kredi vermektedir.35 yaştan küçük girişimcilere özellikle daha büyük fırsatla 350 bin TL olarak kredi tanımlaya bilmektedir.

Belirtilen Kredi Kriter Ve Şartları

Minimum ilkokul mezunu olan kişiler: İlkokul mezunu olan adaylara Halkbank 250 bin TL kredi sunulmaktadır. Bir iş yerini açmak üzere kredi başvurularını yaparak genç girişimci olarak anında kredi tanımlayıp kısa sürede işyeri açmanıza kolaylık sağlamaktadır.45 yaşından gün almayıp veya şehit gazi yakınlık durumu varsa 55 reşit yaş sınırı konulmaktadır.

Üniversitelerden mezun olanlar: 2 yıl deneyimli olan kendi alanlarından mezun alanlarıyla ilgili işçi girişimde bulunup alanıyla işyeri açması gerekmektedir. Üniversite mezunları için belirtilen kriterler 400 bin TL’ye kadar verilmektedir.

Usta girişimci: Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinden mezun olan kendini cesurluğa adayıp genç girişimci yolunda kendini gören güvenen ve iş deneyimine sahip olan adaylara 400’bin TL kredi verilmektedir.

Ortaöğretim mezunları: Kendi alanlarıyla veya kendi yeteneği ile alakalı işyeri açabilecek kuaför salonu gibi merkezleri kurabilecek kişiler için 300 bin TL kredi fırsatı sunulmaktadır.

Müracaat Tarihi İle İlgili Bilgilendirme

Kredi müracaatında bulunacak kişiler bugün itibari ile 24 Haziran 2022 tarihi itibari ile Halkbank bankalarına giderek şahsen genç girişimci olarak müracaatta buluna bileceklerdir.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum