EGM’nin Ardından Sıra Sağlık Bakanlığında! 27 Bin TL Promosyon Gündemde

EGM’nin Ardından Sıra Sağlık Bakanlığında! 27 Bin TL Promosyon Gündemde

Emniyet Genel Müdürlüğü ardından Sağlık Bakanlığı harekete geçerek 27 bin TL olmak üzere sağlık çalışanlara ödeme gerçekleşeceğine üzerine konuşmalar yapıldı Yapılan Konuşmalarda varılan kararlar neler oldu? Kesinleşen kararlar neler?

Sağlık Bakanlığı Destek Ödeme Görüşmesi

Sağlık Bakanlığı tarafından yeni bir görüşmeler sağlanarak promosyonlar hakkında görüşmeler sağlanılacağını belirtti. Sağlık Bakanlığı 14 bin 657 sağlık çalışanına tek seferde yüklü miktarda ödeme yapılacağı konuşmalarında bulunuldu. Sağlık Bakanlığı Kurumu tarafından yeni yapılan toplantı görüşmelerinde değinilen konularda Emniyetin Promosyonu Yükselmesi ardından Sağlık Personeli promosyonlarında yükselmesine dair konuşmalarında bulundu. Personel kişilere müjdeleyici duyuruda bulunmak üzere sağlıkçı personellere tek seferde yüklü miktarda maaş promosyonu verileceği duyurdu.

Promosyon Görüşme Sonuçları Neler?

Sağlık Bakanlığı EGM promosyonları yükselmesi ardından Kendi kurul toplantılarını düzenleyerek Sağlık çalışanı personellerine de promosyon ödeme taleplerindeki görüşmeler yapılıp karara bağlandığını duyurdu. Sağlık Bakanlığı tarafından alınan kararlar neler? Alınacak promosyon ücreti ne kadar olacak? Sağlık Bakanlığı tarafından promosyon karar neticesi ne zaman gerçekleşecek? Sağlık çalışanlara ödeme hangi ay yapılacak? Ne kadar bir ödeme beklenecek?

Bakanlık Tarafından Yapılan promosyon Neticesi

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan promosyon görüşmeleri toplanarak kurul toplantısı yapıldıktan sonra ortak bir karara varılarak sağlık çalışanı personellerine müjdeleyecek durumu yayımladı. Sağlık çalışanına Yılda bir sefer olmak üzere yüksek miktarda promosyon ödemesi gerçekleştirileceğini yayımladı. Sağlık çalışanına ödenecek promosyon 27 Bin TL olmak üzere promosyon ödemeleri yapılacaktır. Banka tarafından varılan anlaşmayla birlikte sağlık personellerine Kasım ayında olmak üzere yılda tek sefer 27 Bin TL ödeme sağlanacağını belirtti. Kamu sağlık çalışanlarına duyurulur.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum